ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥN | Φωνή & Επικοινωνία

Workshop με τη Νίνα Καλούτσα

Για Επιχειρηματίες, Στελέχη Επιχειρήσεων & για όσους πιστεύουν στη Δύναμη της Επικοινωνίας.

Η ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας Νίνα Καλούτσα σε συνεργασία με το positivelife.gr διοργανώνουν workshop τη Δευτέρα 29 Μάϊου, 17:00 – 21:00, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, (διά ζώσης & μέσω live streaming), βασισμένο στη βιωματική Μέθοδο της Νίνας Καλούτσα «Φωνή & Επιτυχία», που ξεκλειδώνει το κρυμμένο δυναμικό της Φωνής και της Ομιλίας σου και απογειώνει και την Επικοινωνία σου.

Μέσα από μία πρωτότυπη, κοινωνική και ψυχολογική προσέγγιση της φωνής, η Νίνα Καλούτσα με ασκήσεις και με αναφορές σε πραγματικές ιστορίες επιτυχίας μαθητών της, οδηγεί στην ανακάλυψη της αληθινής φωνής και του δημόσιου λόγου με πειθώ.

Το ηχόχρωμα, ο χρωματισμός, ο τόνος, η έκταση και άλλα χαρακτηριστικά της Φωνής αποτελούν βασικά στοιχεία του κάθε ανθρώπου. Επίσης, η παρουσία, η άρθρωση, η εκφορά του λόγου, και το ύφος/στιλ στο Public Speaking.

Στο workshop διδάσκεσαι τεχνικές για:

• Να βελτιώσεις τον τόνο της φωνής σου
• Να μιλάς με αυτοπεποίθηση και να πείθεις με το λόγο σου
• Να εκφράζεσαι με ακρίβεια και σαφήνεια
• Να διαχειρίζεσαι το σκηνικό άγχος

Σε ποιον απευθύνεται:

Στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και όλους όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την επιρροή τους στο επαγγελματικό και το προσωπικό περιβάλλον, αποκτώντας βαθιά και γεμάτη αυτοπεποίθηση φωνή και δημόσιο λόγο που γοητεύει.

Guest Speaker Δημήτρης Δημητριάδης Futurist | International Speaker

Η ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (VOICE A.I.)

Αξία Συμμετοχής

Διά Ζώσης 89€

Οnline μέσω zoom 75€

Σε περίπτωση ακύρωσης, επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει μία εβδομάδα πριν το σεμινάριο.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, κερδίζουν 2 μήνες ΔΩΡΕΑΝ στη Νο1 διαδικτυακή πλατφόρμα για τον δημόσιο λόγο SPEAK & THRIVE LAB, ΑΞΙΑΣ 50€ Μάθε περισσότερα εδώ: SPEAK & THRIVE LAB

Testimonials

https://ninakaloutsa.com/testimonials/


Λίγα λόγια για την εισηγήτρια:

Η ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας Νίνα Καλούτσα www.ninakaloutsa.com είναι κάτοχος διπλώματος και μάστερ Όπερας του Κρατικού Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας. Στα 25 χρόνια της διδασκαλίας της έχει μεταδώσει τη γνώση και την εμπειρία της σε περισσότερα από 4.500 άτομα, σε σεμινάρια φωνής, public speaking, one-to-one coaching και team building. Έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες: Google, OTE, Coca-Cola 3E, Johnson & Johnson, Eurobank, Alpha Bank, Booking.com, LeasePlan, TITAN Cement, Bristol-Myers Squibb, GEP, Antipollution, Resoul, Knauf, European Reliance, Kafkas, CEO Clubs Greece, ReedSmith, TATOI  Club, Generation Y κ.ά.


Λίγα λόγια για τον Guest Speaker

Ο Δημήτρης Δημητριάδης εργάζεται ως Futurist στο εξωτερικό τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι μέλος της επιτροπής Προοπτικής Διεύρυνσης της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας. Διδάσκει Data Analytics & ΑΙ στο CITY College, University of York Europe Campus. Είναι επίσημο μέλος και ο μόνος Έλληνας του Global Association of Professional Futurists, μια παγκόσμια κοινότητα, αφοσιωμένη στην προώθηση της επαγγελματικής αριστείας και στην επίδειξη της αξίας της Προοπτικής Διερεύνησης και των Μελλοντικών Μελετών. Το APF, το οποίο ιδρύθηκε το 2002, περιλαμβάνει πλέον περισσότερα από 400 μέλη από 40 χώρες. Ως σύμβουλος του US Department of State έχει σχεδιάσει ποιοτικές μεθόδους ανάλυσης τάσεων με μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιούν ποσοτικά και ποιοτικά δεδομένα για να εντοπίσουν weak signals και να χαρτογραφήσουν τις τροχιές τους σε τεχνολογικές τάσεις στον τομέα της ψηφιακής διπλωματίας. Είναι μέλος της Endeavor και Endeavor Entrepreneur. Επίσης, έχει δημοσιεύσει whitepapers για το μέλλον της διακυβέρνησης στο metaverse, καθώς επίσης και private reports σε συνεργασία με την Philip Morris International και άλλα μεγάλα brands όπως η Pfizer, L’Oréal Paris, WorldLearning και Papastratos. Είναι ιδρυτής τριών startups με πετυχημένα exits στο smart mobility sector, media & data analytics. Στον ιστότοπό του http://dimitrisdimitriadis.com/ μπορείτε να δείτε keynotes σε πάνω από 20 χώρες τους τελευταίους 18 μήνες, άρθρα του για το US Department of State, καθώς επίσης και το φετινό του TEDx talk για το πώς κάνουμε αποτελεσματικά σενάρια για το μέλλον https://www.youtube.com/watch?t=459s&v=38APK-H2JGU

Με την Υποστήριξη

Author