1. Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με το wedding planning και την δημιουργία event;
Ξεκίνησα πριν 22 χρόνια από τη Θεσσαλονίκη και έχοντας μια εμπειρία 14 ετών με εταιρία που είχε έδρα εκεί, αποφάσισα να συνεχίσω την πορεία μου κάνοντας το δικό μου brand (MRCO), έχοντας έδρα την Αθήνα.

2. Με την έλευση του COVID-19 οι γαμήλιες δεξιώσεις και τα events πέρασαν μία μεγάλη περίοδο παύσης. Με την εμπειρία που έχεις στο χώρο, ποιες είναι οι προβλέψεις σου για τη φετινή σεζόν;
Τα τελευταία δυο χρόνια είχαμε αρκετές δυσκολίες και ακυρώσεις λόγο της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί. Το 2020 είχαμε μόνο μια εκδήλωση. Όλες οι άλλες ακυρώθηκαν ή μεταφέρθηκαν για το 2021 ή 2022. Η φετινή χρονιά ήταν διαφορετική, δύσκολη, με αρκετές εκπλήξεις και πολύ δυνατά event αλλά επίσης μας έμαθε πολλά.
Καταφέραμε να έχουμε όλες τις εκδηλώσεις μας χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα και αποφύγαμε τα χειρότερα, τηρώντας όλους τους κανονισμούς και έχοντας πολύ καλή επικοινωνία με τους χώρους εκδηλώσεων και τους πελάτες μας.
Θεωρώ ότι το 2022 θα είναι μια εξαιρετική χρόνια (σύμφωνα με αυτά που έχουμε κλείσει και τα ραντεβού που κάνουμε αλλά και τη ζήτηση που υπάρχει) και εύχομαι να καταφέρουμε τα καλύτερα.

3. Ποιο είναι το πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας του MRCO;
Νομίζω το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η προσαρμοστικότητα και η σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργείτε με τους πελάτες μας. Είμαστε εκεί για αυτούς καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αλλά και μετά.


4. Θεωρείσαι master του art-de-la-table. Ποιες είναι οι τάσεις για το 2021-2022;
Ο μαξιμαλισμός, αυτή είναι η τάση από εδώ και πέρα, όλα είναι πιο πολλά, πιο γεμάτα, πιο φλύαρα! Βλέπεις υπέροχους συνδυασμούς με τραπεζομάντηλα και ίδια pattern στα πιάτα ή στους τοίχους.
Πολύ χρώμα, οι πελάτες μας δεν είναι ποια τόσο συντηρητικοί με το χρώμα. Θέλουν την ένταση στη διακόσμηση του τραπεζιού ή του χώρου τους. Μιλάω πάντα για τη διακόσμηση των εκδηλώσεων!
Ούτως η άλλως πιστεύουμε ότι ένα πάρτι γενεθλίων, ή ένας γάμος, ή ένα δείπνο που οργανώνει κάποιος, πρέπει να προσφέρει μια ωραία εμπειρία στους καλεσμένους του αλλά να είναι εξίσου ωραία και για τον ίδιο τον οικοδεσπότη.