Η Ομορφιά Ξεκινάει από Μέσα μας

1. Μαρία πες μας πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τις πωλήσεις στον χώρο της ομορφιάς;

Από πολύ μικρή ηλικία, λόγω του ότι ο πατέρας μου δραστηριοποιείται τριάντα χρόνια στον χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών, θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαι παρούσα στις επαγγελματικές εκδηλώσεις της εταιρείας, σε σεμινάρια και σε κλαδικές και διεθνείς εκθέσεις. Συνδυάζοντας την αγάπη μου για τα καλλυντικά και για τις πωλήσεις ακολούθησα τον χώρο των πωλήσεων στον κλάδο της ομορφιάς και αυτή τη στιγμή είμαι η Sales Manager στην εταιρεία επαγγελματικών καλλυντικών M.I.N.S. LUXURY COSMETICS. Το αντικείμενο των πωλήσεων είναι συναρπαστικό και παράλληλα πολύ απαιτητικό με καθημερινές προκλήσεις. Έχει άμεση και καθημερινή επικοινωνία με τους πελάτες, δημιουργία σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης και αυτό είναι κάτι που με συναρπάζει.

2. Ποιες είναι οι αρμοδιότητες σου ως Sales Manager αυτή τη στιγμή στη M.I.N.S. LUXURY COSMETICS;

Ανάμεσα στις βασικές μου αρμοδιότητες είναι η υποστήριξη των πωλήσεων στους επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς, η ενημέρωση των πελατών, η διεύρυνση του πελατολογίου, η έρευνα για καινοτόμα προϊόντα, καθώς και οι ενέργειες marketing για την προβολή της εταιρείας.

3. Πες μας λίγα λόγια για την εταιρεία M.I.N.S. LUXURY COSMETICS.

Η M.I.N.S. LUXURY COSMETICS είναι μια εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των επαγγελματικών καλλυντικών και έχει σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά με τη διανομή επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης για μαλλιά, νύχια, πρόσωπο και σώμα, καθώς και επαγγελματικών εργαλείων και εξοπλισμού. Σκοπός μας είναι η παροχή καινοτόμων επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που εξυπηρετούν και υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας (κομμωτές, nail, body & make-up artists), συμβάλλοντας στην  βελτιστοποίηση της εμπειρίας τους. Βασικός πυλώνας της δράσης μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες μας, οι οποίες βασίζονται στην πιστότητα και συνεχή υποστήριξη. Οι βασικές αρχές της εταιρείας μας αντιπροσωπεύονται πλήρως από τις έννοιες της αξιοπιστίας, ειλικρίνειας, ακεραιότητας και βιωσιμότητας, αρχές οι οποίες ενσωματώνονται σε όλες τις πτυχές της επιχειρησιακής μας λειτουργίας.

4. Τι προϊόντα προσφέρει η M.I.N.S. LUXURY COSMETICS;

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία έχουν στο επίκεντρο τον επαγγελματία και σαφώς οι συνεργασίες μας είναι με εταιρείες που ασπάζονται τις ίδιες αρχές. Στο χαρτοφυλάκιο μας, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνονται οι μάρκες Barex Italiana (επαγγελματικά προϊόντα για τα μαλλιά) και MI-NY Cosmetics (επαγγελματικά προϊόντα αισθητικής). Η Barex Italiana, με 54 χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια αγορά (Ιαπωνία, Ρωσία, Αμερική, Ευρώπη), είναι μια εταιρεία που αναπτύσσει και παράγει επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών 100% Made in Italy. Φόρμουλες εμπλουτισμένες με ειδικά μείγματα από πιστοποιημένα οργανικά έλαια, με φίνα αρώματα, σε πολυτελείς συσκευασίες, καθιστούν τα εν λόγω προϊόντα την ιδανική επιλογή τόσο για επαγγελματική χρήση στο κομμωτήριο όσο και προσωπική χρήση στο σπίτι. Η MI-NY Cosmetics με τα προϊόντα της προσφέρει λύσεις στον επαγγελματία του κλάδου της αισθητικής.

5. Που μπορεί να βρει κάποιος τα προϊόντα σας;

Η διάθεση των προϊόντων μας γίνεται σε επαγγελματικούς χώρους (κομμωτήρια, ινστιτούτα ομορφιάς και περιποίησης άκρων, spa και ξενοδοχεία). Το αγοραστικό κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα προϊόντα μας από συνεργαζόμενους χώρους. Ο επαγγελματίας του κλάδου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να κανονίσουμε μια ενημέρωση στον χώρο του μαζί ή με κάποιον συνεργάτη-αντιπρόσωπό μας.

6. Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων πανελλαδικά μέσω της επίτευξης συνεργασιών με επιλεγμένους χώρους ομορφιάς. Στόχος που συνάδει με τις αρχές της εταιρείας είναι η εύρεση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας. Ο κλάδος της ομορφιάς δεν είναι στατικός και ενημερωνόμαστε συνεχώς για να μπορούμε να προσφέρουμε τα καλύτερα, με επίκεντρο τον επαγγελματία!

Instagram: mins_luxury_cosmetics
Facebook: MINS LUXURY COSMETICS


Η Μαρία Λιάμη, Sales Manager στην εταιρεία M.I.N.S. LUXURY COSMETICS, είναι πτυχιούχος Οικονομικών του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη και έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές με τίτλο International Business & Management στο University of Groningen στην Ολλανδία. Κατά την διάρκεια των προπτυχιακών της  σπουδών φοίτησε στο Business School του Catholic University of Lisbon στην Πορτογαλία. Έχει ζήσει σε Λισαβόνα,  Άμστερνταμ, Χρόνινγκεν, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Έχοντας πάθος με τον κλάδο της ομορφιάς, φοίτησε σε σχολή κομμωτικής, παρακολούθησε σεμινάρια από κορυφαίους καλλιτέχνες του κλάδου σε Ελλάδα και εξωτερικό και εργάστηκε σε επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς. Στόχος της είναι να προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που συνεχώς θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, διατηρώντας τη M.I.N.S. LUXURY COSMETICS στις κορυφαίες επιλογές του επαγγελματία και του τελικού καταναλωτή.

Author