Φυσικά Καλλυντικά που Προάγουν την Ηθική Ομορφιά

1. Έλενα, έχεις καταφέρει να ιδρύσεις και να ηγείσαι μιας επιτυχημένης εταιρείας φυτικών καλλυντικών, της «Kyklos Cosmetics». Είχες από μικρή το όνειρο του επιχειρείν ή προέκυψε στη πορεία;

Παρόλο που προέρχομαι από μία επιχειρηματική οικογένεια, το «επιχειρείν» δεν αποτελούσε το όνειρο μου. Πίστευα πως η φαντασία, η δημιουργικότητα και η προσωπικότητα μου γενικά δεν ταιριάζουν με τον επιχειρηματικό κόσμο. Είναι όμως μαγικό, που σε οδηγεί τελικά η ζωή και για μένα ακόμη πιο σπουδαίο ότι όλα τα στοιχεία που ανέφερα παραπάνω κατάφερα να τα διοχετεύσω στη δική μου επιχείρηση. Η KYKLOS εκφράζει απόλυτα όσα είμαι και όσα θέλω να γίνω.

2. Επέλεξες να ασχοληθείς με τα φυτικά συστατικά πριν γίνουν τόσο της μόδας! Πώς αποφάσισες να δημιουργήσεις μόνο φυτικά καλλυντικά;

Όντως η KYKLOS δημιουργήθηκε πριν γίνει «της μόδας» η ηθική ομορφιά και τα φυσικά καλλυντικά. Αυτό συνέβη γιατί η δημιουργία της εταιρίας δεν είχε μόνο εμπορικούς λόγους ύπαρξης αλλά ξεκίνησε με αφορμή τις δικές μου προσωπικές ανάγκες. Δημιούργησα προϊόντα τα οποία μάταια προσπαθούσα να βρω στα ράφια. Προϊόντα που θα είναι ακίνδυνα για μένα αλλά και αποτελεσματικά εννοείται. Προϊόντα που θα στηρίζουν την ηθική ομορφιά. Προϊόντα για τα οποία θα νιώθω πρώτα εγώ περήφανη αλλά και όλοι όσοι τα επιλέγουν. Έτσι ήρθε λοιπόν η KYKLOS, μία εταιρία που παράγει μόνο φυσικά καλλυντικά και προάγει την ηθική ομορφιά.

3. Υπάρχουν πλέον αρκετές εταιρείες καλλυντικών με φυτικά σκευάσματα, γιατί κάποιος να προτιμήσει την «Kyklos Cosmetics»;

Η KYKLOS δεν είναι μία ακόμη εταιρία προϊόντων ομορφιάς. Ούτε ξεκίνησε ποτέ μόνο ως αυτό. Πέρα από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα (για τα οποία κερδίσαμε δύο ευρωπαϊκά βραβεία και δύο ελληνικά) που δημιουργούμε και την καινοτομία μας – το ενεργό οξυγόνο – που μας διαφοροποιεί από όλες τις άλλες εταιρίες Cosmetics, είναι μία εταιρία που αγαπάει τη γυναίκα και σέβεται τις ανάγκες της. Πιστεύουμε ότι όλα ξεκινούν από την αγάπη για τον εαυτό μας και από την ανάγκη να του προσφέρουμε τα καλύτερα. Είναι ένα brand που ταυτίζεται με την αυτοβελτίωση και γι’ αυτό αγαπήθηκε και ξεχώρισε τόσο πολύ.

4. Ποια από τα καλλυντικά της «Kyklos» θα σύστηνες στο κοινό για την καλοκαιρινή περίοδο;

Είναι πολύ δύσκολο να επιλέξω μόνο ένα γιατί όλα τα προϊόντα προήλθαν έπειτα από εξονυχιστική έρευνα και αποτελούνται από εξαιρετικές πρώτες ύλες. Παρόλα αυτά πιστεύω πως το shimmering body oil είναι ένα προϊόν must – have για την περίοδο του καλοκαιριού. Ενυδατώνει το δέρμα, έχει υπέροχο άρωμα και αφήνει διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα.

5. Η «Kyklos Cosmetics» ήδη εξάγει σε Βέλγιο και Κύπρο. Στοχεύεις να επεκταθείτε περαιτέρω στην αγορά του εξωτερικού;

Ναι, αυτή την περίοδο γίνονται συζητήσεις και με άλλες χώρες και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Όπως ανέφερα και παραπάνω η KYKLOS ξεκίνησε από τη δική μου προσωπική ανάγκη για αυτοβελτίωση και είναι υπέροχο να βλέπεις πως συμμερίζονται και τόσοι άλλοι το όνειρο σου. Ξεκίνησε ως μία ιδέα, έγινε εταιρία και άρχισε πια να ταξιδεύει πολύ μακριά.


Website / e-shop: www.kykloscosmetics.com
Facebook: Kýklos Natural Cosmetics by Elena Lenou
Instagram: kyklos_by_elena_lenou

Author