Έκθεση Φωτογραφίας “DIMENSIONS”

Από τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο.

Μια μοναδική έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο “DIMENSIONS” παρουσιάζουν και φέτος οι σπουδαστές του τμήματος Φωτογραφίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με την υποστήριξη του στρατηγικού μας συνεργάτη Fujifilm Ηellas.

Η έκθεση με τις εικόνες των σπουδαστών μας παρουσιάζει την τέχνη μέσα από κάθε διάσταση! Την εσωτερική διάσταση που κρύβει μια φωτογραφία, αλλά και την εξωτερική, που εκπέμπει στον θεατή. Οι σπουδαστές φωτογραφίας απαθανάτισαν καθημερινές στιγμές, δίνοντας τη δική τους διαφορετική προσέγγιση, μέσα από τον φωτογραφικό τους φακό.

Μας παρουσιάζουν όλες τις πτυχές μιας εικόνας, ζωντανεύοντας μνήμες, φωτίζοντας νέες διαστάσεις πραγμάτων και εν τέλει δημιουργώντας έναν προβληματισμό: Ποια είναι τελικά η ουσιαστική διάσταση της εικόνας που βλέπω; Γιατί οι φωτογραφίες καταφέρνουν με έναν μαγικό τρόπο να προσδίδουν άλλες διαστάσεις στις εικόνες που παρατηρούμε με γυμνό μάτι. Σα να περνά η ενέργεια του εκάστοτε φωτογράφου μέσα στην εικόνα που καταγράφει.

Στην έκθεση Φωτογραφίας “DIMENSIONS” η διάσταση της ενέργειας, του ταλέντου και της προσωπικότητας συναντούν τον κύκλο της δημιουργικότητας, κάνοντας μια στροφή 360 μοιρών και καταλήγοντας σε ένα θεαματικό αποτέλεσμα.

Οι σπουδαστές Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν το όραμά τους, μέσα από τη δική τους ματιά, τη δική τους φιλοσοφία!  Μέσα από τη δική τους ξεχωριστή διάσταση.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 30 Ιουνίου στο χώρο του Γυάλινου Περιπτέρου, που βρίσκεται στον Κήπο των Γλυπτών, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Author