Σειρές που Αξίζει να Θυμηθούμε

Από την Ανδρομάχη Γεωργιάδου, Σεναριογράφο – Ηθοποιό.

Sherlock (Netflix)

Ο Benedict Cumberbatch σε ρόλο που του ταιριάζει κουτί. Κάτι απόμακρο, κάτι λίγο αυτιστικό και κάτι μυστήριο, τον κανουν ιδανική ενσάρκωση του γνωστού Σέρλοκ Χολμς.

Poirot (Ertflix)

Αν δεν ξέρει κανείς τι να διαλέξει, ο Σέρλοκ Χολμς και ο Ηρακλής Πουαρό είναι εγγυημένη διασκέδαση. Πολλά αυτοτελή επεισόδια, με διάφορες εναλλακτικές. Τι προτιμάει κανείς; Φόνο στο χορό των μεταμφιεσμένων; Φόνο και κλοπή στο τρένο; Τραγωδία στη στοιχειωμένη έπαυλη; ΄H το ρουμπίνι του Αιγύπτιου πρίγκηπα που εξαφανίστηκε;

Rome (HBO)

Οκταβιανός, Κικέρωνας, Αντώνιος, Καίσαρας, Κλεοπάτρα, κάποια από τα θρυλικά ονόματα που κάνουν την εμφάνισή τους. Η σειρά μπλέκει αληθινούς χαρακτήρες με φανταστικούς, όπως δυο άγνωστους Ρωμαίους στρατιώτες, για να συμπληρωθεί μια εικόνα της αρχαιότητας όταν τα γεγονότα δε φτάνουν.

Game Of Thrones (HBO)

Πασίγνωστη σειρά για όσους αρέσουν δράκους, πριγκίπισσες, και μια πληθώρα αγρίων με προβιές που κυνηγάνε τον ίδιο θρόνο. Ιστορίες που θα ήταν μάλλον τραγωδία στην πραγματικότητα, αλλά διασκέδαση για μας.

Wayward Pines (FOX)

Στο Wayward Pines ένας μυστικός πράκτορας εξερευνά την εξαφάνιση δυο συναδέλφων του σε μια μικρή πόλη στο Άινταχο. Η παραγωγή είναι του μάστερ του σασπένς M. Νight Shyamalan, με πολλά γνωστά ονόματα όπως Jason Patric, Matt Dillon, Djimon Hounsou, Carla Gugino και Hope Davis. 


Η Ανδρομάχη Γεωργιάδου σπούδασε θεατρολογία στο Columbia University και υποκριτική στο New Actors Workshop, τη σχολή του Mike Nichols στη Νέα Υόρκη. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός και σεναριογράφος στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

share post to:
Author