Οι πιο Πολυαναμενόμενες Ταινίες του Καλοκαιριού

Από την Ανδρομάχη Γεωργιάδου, Σεναριογράφο – Ηθοποιό.

Old (από τις 23 Ιουλίου)

Μια οικογένεια σε διακοπές ανακαλύπτει ότι η τροπική παραλία που διάλεξε κρύβει μεταφυσικούς κινδύνους. Μυστηριώδεις δυνάμεις κάνουν τους ανθρώπους να γερνάνε απότομα και να ζουν ολόκληρη τη ζωή τους σε μια μέρα. Εμπνευσμένο ή εντελώς τρελό το καινούριο θρίλερ του γνωστού μάστερ του σασπένς M. Night Shyamalan; Όποια και να είναι η απάντηση, ίσως το έργο να είναι το ίδιο διασκεδαστικό.

Jolt (από τις 23 Ιουλίου)

Η Kate Beckinsale σε ταινία με πολεμικές τέχνες. Έχουμε ξαναδεί την εκλεπτυσμένη Βρετανίδα σε παραγωγές όπου επιδεικνύει το μαχητικό της πνεύμα, όπως τις ταινίες Underworld με τους βρυκόλακες. Αυτή τη φορά ψάχνει το δολοφόνο του αγαπημένου της και εκδικείται όποιον βρει στο δρόμο της, ενώ η αστυνομία την θεωρεί κύριο ύποπτο. Μαζί της η Susan Sarandon και ο Stanley Tucci.

Jungle Cruise (από τις 28 Ιουλίου)

Ο Dwayne Johnson οδηγεί ποταμόπλοιο στη ζούγκλα και η Emily Blunt είναι βοτανολόγος. Μαζί ψάχνουν ένα μαγικό φυτό με θεραπευτικές ιδιότητες, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν άγρια ζώα και κινδύνους διαφόρων ειδών. Παρ’ όλο που έρχονται από διαφορετικούς κόσμους, οι δυο σταρ είναι ταιριαστό ζευγάρι και φαίνεται ότι διασκεδάζουν στην παραγωγή αυτή που εμπνεύστηκε από θεματικό πάρκο της Disneyland. Για μικρούς και μεγάλους.


Η Ανδρομάχη Γεωργιάδου σπούδασε θεατρολογία στο Columbia University και υποκριτική στο New Actors Workshop, τη σχολή του Mike Nichols στη Νέα Υόρκη. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός και σεναριογράφος στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

share post to:
Author