Όνειρα Γλυκά με Beauty Sleep Cream!

Από την Tzimas Cosmetics.

Η Tzimas Cosmetics λάνσαρε πρόσφατα μία νέα, καινοτόμο, κρέμα βραδινής περιποίησης, την Beauty Sleep Cream, που βασίζει τη δύναμη της στη ρετινόλη και … στον ύπνο!

Ο ακαταμάχητος αυτός συνδυασμός έχει «μαγικές» αντιγηραντικές ιδιότητες. Καθώς έρχεται η νύκτα, το εσωτερικό βιολογικό μας ρολόι ξεκινά τις επανορθωτικές διεργασίες των κυττάρων του δέρματος, οι πόροι μας διαστέλλοντα, έτοιμοι να υποδεχθούν τα συστατικά των καλλυντικών προϊόντων της βραδινής μας περιποίησης. Η ρετινόλη από την άλλη, που αγαπάει πολύ τη νύκτα, μεγιστοποιεί την αναπλαστική της δράση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η Tzimas Cosmetics επέλεξε τη ρετινόλη ως βασικό συστατικό της Beauty Sleep Cream λόγω των εξαιρετικά ευεργετικών αντιγηραντικών ιδιοτήτων της που την έχουν καθιερώσει ως ένα από τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά ενεργά συστατικά της σύγχρονης κοσμετολογίας. Επιταχύνει το ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων, τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης,  ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, προλαμβάνει τις εξάρσεις ακμής μειώνοντας τα σημάδια της και αναπλάθει τα κύτταρα του δέρματος.

Την καινοτόμο φόρμουλα της Beauty Sleep Cream συμπληρώνουν συστατικά που ενισχύουν τα αποθέματα βιοενέργειας στα κύτταρα μας καθώς και τις λειτουργίες επανόρθωσης του δέρματος. Ένα ειδικό λιποπεπτίδιο και εκχυλίσματα ριζών λούφας και φύλλων δενδρολίβανου προστατεύουν το δέρμα από το blue light και ενεργοποιούν κι αυτά με τη σειρά τους τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα εμφανώς πιο λαμπερό, πιο ξεκούραστο, πιο λείο και σφριγηλό.

Όνειρα γλυκά και όμορφα, λοιπόν. Και η Beauty Sleep Cream θα τα πραγματοποιήσει!

Θα την βρείτε με €19 τα 55ml στα καταστήματα Tzimas Cosmetics Τσιμισκή  83 & Εδέσσης 2 Θεσσαλονίκη καθώς και στο e-shop: www.tzimas-cosmetics.gr

TZIMAS COSMETICS
Τσιμισκή  83, T 2310 244414
Εδέσσης 2, T 2310 552805, Θεσσαλονίκη
info@tzimas-cosmetics.gr

Facebook: Tzimas Cosmetics
Instagram: tzimas_cosmetics
Youtube: Tzimas Cosmetics
e-shop: www.tzimas-cosmetics.gr

share post to:
Author