Νέα Μόνιμη Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών, με Υαλουρoνικό Οξύ

Από το Δημήτρη Λέφα, Hair Expert.

Ο Hair Expert Δημήτρης Λέφας προτείνει τη νέα μόνιμη ισιωτική θεραπεία με πολυμερές υαλουρoνικό οξύ, της HYLOREN Soft & Smooth straightener από τη Mon Platin Professional.

Η νέα μόνιμη ισιωτική θεραπεία μαλλιών είναι ένας μοναδικός συνδυασμός από σύμπλεγμα αμινοξέων και ισχυρού υαλουρονικού οξέος που αναδομεί και χτίζει πιο έντονα την εξωτερική ίνα της τρίχας στο πέρασμα του χρόνου και διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας αλλάζοντας τη μοριακή σύσταση των δισουλφιδικών δεσμών των ινών. Τα σγουρά, φριζαρισμένα και ατίθασα μαλλιά γίνονται ομοιόμορφα χωρίς εμφανή όγκο.

Η μοναδική ισιωτική θεραπεία της HYLOREN Soft & Smooth straightener ΔΕΝ περιέχει Φορμαλδεΰδη και είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Υγείας της Αμερικής, του Ισραήλ, της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Για ένα επιτυχημένο και απόλυτα ίσιο αποτέλεσμα ακολουθούνται τα παρακάτω βήματα:

1. Γίνεται διάγνωση για την ποιότητα της τρίχας των μαλλιών.

2. Τα μαλλιά λούζονται με ειδικό προϊόν.

3. Στεγνώνονται πολύ καλά.

4. Εφαρμόζεται ειδική κρέμα λείανσης.

5. Το προϊόν παραμένει στα μαλλιά από 40 έως 90 λεπτά ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών.

6. Ξεβγάζεται το προϊόν και γίνεται καλό στέγνωμα των μαλλιών.

7. Με ειδική κεραμική ισιωτική τα μαλλιά ισιώνονται.

8. Λούζονται με ειδικό σαμπουάν και εφαρμόζεται ειδική μάσκα.

9. Για το στέγνωμα των μαλλιών χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα styling και serum για λείανση και λάμψη.

Εμπιστεύσου τους Ειδικούς!

Mon Platin Professional’s
Facebook: Mon Platin Hellas
Instagram: @monplatingreece


Ο Δημήτρης Λέφας είναι ένας από τους πιο έμπειρους και πρωτοπόρους hair experts της χώρας. Οραματίστηκε και άνοιξε το κομμωτήριο LEFAS Hair Operators, όπου κάθε γυναίκα και άντρας έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν exclusive εξατομικευμένη περιποίηση, από τα χέρια σύγχρονων επαγγελματιών. Το κομμωτήριο LEFAS Hair Operators βρίσκεται στην καρδιά του πιο στιλάτου δρόμου της Θεσσαλονίκης. Δημιουργήθηκε για να προσφέρει premium υπηρεσίες ομορφιάς σε ένα επιβλητικό industrial χώρο. Αποτελεί το μοναδικό beauty store της Θεσσαλονίκης που εγγυάται μία ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς, διεθνών προδιαγραφών.

Author