Μία Έξυπνη, Ολιστική Λύση για Καλλίγραμμη Σιλουέτα!

Από τη Tzimas Cosmetics.

Είναι αποδεδειγμένο ότι τα θέματα της σιλουέτας, όπως η εμφάνιση κυτταρίτιδας, η χαλάρωση και το τοπικό πάχος, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικότερα με μία ολιστική προσέγγιση.

Για την Tzimas Cosmetics η παρουσίαση νέων, διαφοροποιημένων προτάσεων στην καλλυντική περιποίηση είναι ένα διαχρονικό στοίχημα. Σκεφτήκαμε λοιπόν να λανσάρουμε που θα προσφέρουν όσα χρειάζονται για να απαλλαγούμε από τα ενοχλητικά αυτά φαινόμενα που ταλαιπωρούν τις περισσότερες γυναίκες.

Καθένα από τα περιέχει
– δύο προϊόντα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης που εφαρμόζονται συνδυαστικά για μέγιστα αποτελέσματα,
– μία φυσική λούφα Καλύμνου που ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία και συμβάλει στη βέλτιστη απορρόφηση των προϊόντων σιλουέτας και
– ένα βιβλίο με 25 πρωτότυπες, απολαυστικές συνταγές που ομορφαίνουν τη σιλουέτα.

Το βιβλίο των συνταγών ήταν ένα challenging project για την επίτευξη του οποίου επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την ομάδα της i Cook to Heal, τη Φιλίτσα Σιουγουλτζόγλου – ιατρό – παθολόγο – και την Εύη Γεωργακοπούλου – food entrepreneur-. Το αποτέλεσμα είναι ένας πρωτότυπος διατροφικός οδηγός που συγκεντρώνει αποκλειστικά και μόνο συνταγές που δημιουργήθηκαν με συστατικά που συμβάλλουν στη βελτίωση της σιλουέτας μας.

Το βιβλίο, η λούφα και τα 2 προϊόντα βρίσκονται μέσα σε ένα πρακτικό, cotton πουγκί που μπορείτε να έχετε πάντα και παντού μαζί σας!

Τα 2 σετ σιλουέτας μπορείτε να τα βρείτε στο e-shop
και στα καταστήματα Tzimas Cosmetics Τσιμισκή 83 & Εδέσσης 2

TZIMAS COSMETICS
Τσιμισκή 83, T 2310 244414
Εδέσσης 2, T 2310 552805, Θεσσαλονίκη
info@tzimas-cosmetics.gr

Facebook: TzimasCosmetics
Instagram: tzimas_cosmetics
Youtube: TzimasCosmeticsChannel
E-shop: www.tzimas-cosmetics.gr


Η θεσσαλονικιώτικη εταιρεία καλλυντικών Tzimas Cosmetics δημιουργεί προϊόντα περιποίησης δέρματος, ομορφιάς και ευεξίας από το 1957. Με κύριο μέλημα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, η εταιρεία παράγει καλλυντικά πρόσφατης και ελεγχόμενης παραγωγής βασισμένα σε πολυλειτουργικά συστατικά. Η μοναδικότητα των συνταγών της Tzimas Cosmetics προκύπτει από ειδικό σχεδιασμό και έρευνα, προκειμένου τα προϊόντα της να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες, εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε δέρματος. Τα ηνία της Tzimas Cosmetics έχει σήμερα η δεύτερη γενιά χημικών – κοσμετολόγων της οικογενειακής επιχείρησης, ο Γιώργος και η Λίλα Τζίμα, οι οποίοι συνεχίζουν απρόσκοπτα και με συνέπεια το έργο του πατέρα τους.

Author