Η Φυσική Ομορφιά Είναι Must

Από την Κατερίνα Μπαντή του AESTHEA Beauty Spa.

Το κέντρο ομορφιάς Aesthea στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσφέρει συνεδρίες πολυτελών Spa. Οι θεραπείες που παρέχει αφορούν το πρόσωπο, το σώμα και τα νύχια. Κοινός παρονομαστής όλων των θεραπειών είναι η χρησιμοποίηση μόνο των εξαιρετικών θαλάσσιων προϊόντων της Phytomer.

Πιο αναλυτικά οι θεραπείες είναι οι εξής:

Θεραπείες προσώπου για:
– Αντιγήρανση
– Μείωση δυσχρωμιών
– Ευαίσθητες επιδερμίδες
– Οξυγόνωση και λάμψη
– Βαθιά ενυδάτωση
– Μεσοθεραπεία
– Gua Sha

Καθαρισμός προσώπου

Θεραπείες σώματος για:
– Κυτταρίτιδα
– Αποσυμφόρηση
– Απολέπιση και ενυδάτωση
– Ολικό αδυνάτισμα με θαλασσοθεραπεία
– Τοπικό αδυνάτισμα και κυτταρίτιδα
– Σύσφιξη

Μασάζ
– Θεραπευτικό μασάζ με κοχύλια (Lava Shells)
– Θεραπευτικό μασάζ με κερί (Candle Massage)

Θεραπείες για άνδρες

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Aesthea Beauty Spa μοναδικό;
Αυτό που κάνει το Aesthea Beauty Spa να ξεχωρίζει από τα άλλα κέντρα ομορφιάς είναι ότι προσφέρει ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ – ΜΕΙΩΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ – ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ μόνο με φυσικούς τρόπους, χωρίς τη χρήση επώδυνων μεθόδων και τεχνικών.

Μασάζ και προϊόντα Phytomer…. ο ιδανικός συνδυασμός!
Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο μασάζ. Το σωστό μασάζ από τους έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τα θαλάσσια προϊόντα της Phytomer ξεκλειδώνουν την ομορφιά και χαρίζουν μοναδικά αποτελέσματα. Ο πελάτης βλέπει σταδιακή, σταθερή και εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα και στο πρόσωπό του χωρίς ενέσιμα προϊόντα, εμφυτεύματα και πόνο.

Επιπλέον Υπηρεσίες, εκτός από τα θεραπευτικά προγράμματα που αναφέραμε παραπάνω, θα βρείτε και μία πληθώρα υπηρεσιών στο τομέα της κοσμετολογίας και αισθητικής.

Πιο συγκεκριμένα:
Υπηρεσίες μακιγιάζ
Αποτρίχωση
Υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ
Υπηρεσίες bachelorette

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας ή σε άτομα που αγαπάτε και ανανεωθείτε με επαγγελματική φροντίδα που προσφέρει το κέντρο Aesthea Beauty Spa. Εξάλλου Spa σημαίνει Sanitas Peraqua, δηλαδή υγεία δια μέσου του νερού. Ελάτε να την ανακαλύψουμε παρέα στο πιο οργανωμένο κέντρο Spa της πόλης!


Η Κατερίνα Μπαντή, διευθύνει το Κέντρο Ομορφιάς Aesthea. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο χώρο της ομορφιάς από το 1991 στην Ελλάδα και αργότερα συνέχισε στο “Beauty Academy Switzerland Zurich” στην Ελβετία, στο Saint – Malo της Βρετάνης αλλά και στη Phytomer. Σήμερα, εκτός από το Aesthea διοργανώνει και live webinars στην Αγγλία για θέματα ομορφιάς και κοσμετολογίας.


Author