100% VEGAN Προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών

Από τη M.I.N.S. LUXURY COSMETICS.

Ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι μια συνειδητή επιλογή. Η M.I.N.S. Luxury Cosmetics στο πλαίσιο της αρχής της βιωσιμότητας λειτουργεί με πλήρη σεβασμό στον άνθρωπο, τη φύση και το περιβάλλον. Η ανανεωμένη σειρά JOC CARE της Barex Italiana είναι η απόδειξη!

JOC is Joy Of Care! Η ομορφιά είναι ένα ταξίδι και όχι ο προορισμός. Είναι η χαρά να φροντίζεις τους γύρω σου, τον εαυτό σου, τα μαλλιά σου, περνώντας μια ευχάριστη και ταυτόχρονα χαλαρωτική στιγμή. Μια αποτελεσματική τελετουργία ομορφιάς, προσεκτικά μελετημένη για να εκφράσεις και να βρεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Η ανανεωμένη σειρά JOC CARE είναι 100% VEGAN. Τα προϊόντα της σειράς δημιουργήθηκαν με γνώμονα την «καθαρή ομορφιά»: το είδος της ομορφιάς που καθοδηγείται από αυθεντικό και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο ζωής και κατανάλωσης. Σήμερα η σωστή επιλογή προϊόντων περιποίησης για το δέρμα και τα μαλλιά είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή κατάλληλων τροφίμων για τη διατροφή μας. Όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει vegan προϊόντα. Είναι μια ολοένα και αυξανόμενη τάση, ένας τρόπος ζωής που ήρθε για να μείνει. Ιδιαίτερα η γενιά των Μillennials είναι ένθερμοι υποστηρικτές της παγκόσμιας αυτής τάσης, καθώς επιλέγουν αγαθά, προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Vegan is a lifestyle! Είναι τρόπος ζωής που σώζει ζώα, δάση, ωκεανούς, μειώνει τις εκπομπές CO2 και προσφέρει υγεία και ευεξία. Τα προϊόντα της σειράς JOC CARE είναι 100% VEGAN και αυτό προσθέτει επιπλέον αξία στα προϊόντα. Επιπλέον, όλες οι συσκευασίες της σειράς JOC CARE είναι ανακυκλώσιμες και κατασκευασμένες από (ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση) PCR έως 50%.

Οι φόρμουλες των προϊόντων της σειράς JOC CARE έχουν ως κύρια συστατικά την μπλε μικροάλγη, τα εκχυλίσματα βοτάνων και τα θαλάσσια φύκια. Τα προϊόντα είναι SLES FREE, PARABEN FREE, COLORANT FREE. Η μπλε μικροάλγη προσφέρει μια ασπίδα προστασίας κατά του μπλε φωτός. Λόγω του υπερβολικά συνδεδεμένου τρόπου ζωής μας είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι στο μπλε φως. Για το λόγο αυτό, όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν τη μπλε μικροάλγη ως ασπίδα μπλε φωτός (Blue Light Shield) καθώς χρησιμεύει ως οθόνη που απορροφά υψηλά επίπεδα ακτινών UV και HEV. Τα εκχυλίσματα βοτάνων (άνθος μπανάνας, baobab-δέντρο της ζωής, κ.ά.) που εξάγονται μέσω βιώσιμων διαδικασιών προσφέρουν πολλαπλά οφέλη, όπως ενυδάτωση, απαλότητα, ελαστικότητα και λάμψη. Τα θαλάσσια φύκια (πράσινο χαβιάρι, κ.ά.) διαθέτουν στοιχεία όπως ο σίδηρος το μαγνήσιο, οι βιταμίνες και τα ωμέγα τα οποία έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες.

Η επικοινωνιακή συσκευασία των προϊόντων της σειράς JOC CARE διαθέτει πληροφορίες που βοηθούν τόσο τον επαγγελματία κομμωτή όσο και τον καταναλωτή να κατανοήσει τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του προϊόντος.

Hygiene first! Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η υγιεινή είναι ένα δημοφιλές θέμα και θεωρείται βασικό και ουσιαστικό μέρος της καθημερινής μας ζωής. Τα προϊόντα της σειράς JOC CARE διατίθενται σε μπουκάλια με αντλία.

Time matters! Ο χρόνος έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον επαγγελματία. Οι μάσκες της σειράς λείανσης SATIN SLEEK και αναδόμησης PRO-REMEDY έχουν express χρήση. Πρόκειται για μάσκες που προσφέρουν αποτελεσματική θεραπεία η οποία σε ένα μόλις λεπτό εξασφαλίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα προσφέροντας μια πραγματική έγχυση ευεξίας και ενέργειας στα μαλλιά.

Η σειρά JOC CARE αποτελείται από 4 εξειδικευμένες σειρές θεραπειών για διάφορους τύπους μαλλιών.

RE-HYDRA Η σειρά ενυδάτωσης για ξηρά αφυδατωμένα μαλλιά περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτικό και μάσκα ενυδάτωσης που ενυδατώνουν σε βάθος αποκαθιστώντας τη δύναμη, την απαλότητα και τη λάμψη των μαλλιών.

SATIN SLEEK Η σειρά λείανσης για ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν περιλαμβάνει σαμπουάν, μάσκα express και κρέμα λείανσης που πειθαρχούν και λειαίνουν τα μαλλιά εξομαλύνοντας τα φριζάρισμα, κατεβάζοντας τον ανεπιθύμητο όγκο.

PRO-REMEDY Η σειρά αναδόμησης για ταλαιπωρημένα μαλλιά περιλαμβάνει σαμπουάν και μάσκα express που επιδιορθώνουν την επιφάνεια των μαλλιών σφραγίζοντας τα λέπια της τρίχας, καθιστώντας τα μαλλιά ισχυρά και προστατευμένα.

DAILY DEFENCE Η σειρά καθημερινής χρήσης για όλους τους τύπους μαλλιών περιλαμβάνει σαμπουάν και μαλακτικό που καθαρίζουν αποτελεσματικά τα μαλλιά χωρίς να αλλοιώνουν τη φυσική ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής.

Like and follow!
Ακολουθήστε την εταιρεία στα social media για να μένετε ενημερωμένοι!
Facebook: M.I.N.S. Luxury Cosmetics
Instagram: @mins_luxury_cosmetics

Μέχρι τα επόμενά μας νέα
Take care…of your hair


Η M.I.N.S. LUXURY COSMETICS ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Λιάμη, γνώστη της αγοράς επαγγελματικών καλλυντικών με περισσότερα από 32 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Είναι μια εισαγωγική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των επαγγελματικών καλλυντικών και έχει σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά με τη διανομή επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης για μαλλιά, νύχια, πρόσωπο και σώμα, καθώς και επαγγελματικών εργαλείων και εξοπλισμού.

Σκοπός μας μέχρι σήμερα παραμένει η παροχή καινοτόμων επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που εξυπηρετούν και υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας (κομμωτές, nail, body & make-up artists), συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας τους. Οι βασικές αρχές της εταιρίας μας αντιπροσωπεύονται από τις έννοιες της αξιοπιστίας, ειλικρίν ειας, ακεραιότητας και βιωσιμότητας, αρχές οι οποίες ενσωματώνονται σε όλες τις πτυχές της επιχειρησιακής μας λειτουργίας.

Η προσφορά ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων, η διοργάνωση τεχνικών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων, οι ενέργειες marketing και υποστήριξης μέσα στα σημεία πώλησης και χώρους των επαγγελματιών πελατών μας, η συνεργασία μας με εταιρίες που ασπάζονται την αρχή της βιωσιμότητας, οι χορηγίες σε μεγάλα φιλανθρωπικά γεγονότα, η διαφημιστική προβολή στην τηλεόραση, σε περιοδικά ποικίλης ύλης και η συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις έχουν καταστήσει την εταιρεία M.I.N.S. LUXURY COSMETICS και τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει, Barex Italiana και MI-NY Cosmetics από τις πιο αξιόπιστες στον χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών.

Author