Πολυτελή Ρολόγια & Κοσμήματα

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Το ιστορικό κοσμηματοπωλείο Gofas, το συνώνυμο της κομψότητας και της πολυτέλειας στον χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με την μέθοδο Click in Shop! Η επαναλειτουργία του αγαπημένου κοσμηματοπωλείου είναι η τέλεια ευκαιρία να στολίσετε τη γιορτή του Πάσχα, με δώρα μοναδικής αισθητικής και ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Ασφαλώς, για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και το προσωπικό των κοσμηματοπωλείων GOFAS έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να ανταπεξέλθει επιτυχώς στις πρωτόγνωρες απαιτήσεις που επιτάσσει αυτή η ιδιαίτερη εποχή.

Τα κοσμηματοπωλεία GOFAS από την δεκαετία του 1970 μέχρι σήμερα αποτελούν από τα σημαντικότερα κοσμηματοπωλεία της Ελλάδας βαθιά συνδεδεμένα με τις έννοιες της κομψότητας, της αίγλης και της πολυτέλειας. Η οικογένεια Gofas «φιλοξενεί» περισσότερες από τις 20 κορυφαίες μάρκες της ελβετικής ωρολογοποιίας, όπως Rolex, Hublot, Omega, Panerai, Piaget, Tag Heuer, Zenith, Baume & Mercier, Breitling, Tudor, Longines, Hamilton, Tissot, και πλήθος άλλων κορυφαίων ελβετικών brands αλλά και κορυφαίες μάρκες κοσμημάτων, όπως μεταξύ άλλων Messika Paris, Fred, Pomellato, Chantecler, Minas, Brumani, Marco Bicego & Salvini.
Με μια επίσκεψη, λοιπόν, στο κοσμηματοπωλείο GOFAS θα βρείτε μια πληθώρα εκλεκτών κοσμημάτων και ρολογιών από τα προαναφερθέντα κορυφαία brands, για κάθε γούστο και αισθητική. Φυσικά, εκτός από το φυσικό κατάστημα, λειτουργεί και το ηλεκτρονικό κατάστημα του κοσμηματοπωλείου GOFAS, www.gofas.gr, το οποίο εξυπηρετεί ηλεκτρονικές παραγγελίες με γνώμονα πάντα την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση.

share post to:
Author