Αύξησε την αυτοπεποίθηση σου με το Personal Styling της Κατερίνας Γιαννακάκη

Το πιο ολοκληρωμένο, μεταμορφωτικό πρόγραμμα personal styling στην Ελλάδα λύνει για πάντα το ψυχοφθόρο παράδοξο “έχω άπειρα ρούχα, και τίποτα να βάλω”.

Οι γυναίκες οι οποίες παρακολούθησαν το πρόγραμμα Your Style Breakthrough Live της Κατερίνας Γιαννακάκη έχουν δηλώσει ότι εξοικονομούν πλέον πολύτιμο χρόνο και χρήματα στις αγορές τους, ντύνονται με αυτοπεποίθηση και μέθοδο, και εκφράζονται μέσα από την εικόνα τους αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό τους. 

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μόδας, η ενδυματολόγος Κατερίνα Γιαννακάκη διεξάγει σεμινάρια από το 2018, είτε online είτε σε φυσικό χώρο. 

Στο Your Style Breakthrough Live μπορεί να συμμετάσχει κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας, χωρίς απαραίτητα να έχει γνώσεις μόδας ή styling ή να αγοράσει νέα ρούχα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σένα που θέλεις να ξέρεις ακριβώς ποια κομμάτια σου πηγαίνουν, πώς να τα συνδυάζεις, τι ν’ αγοράζεις, και να είσαι όμορφη, χαρούμενη και περήφανη για την εμφάνισή σου κάθε μέρα.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα θα έχεις μάθει τις αρχές και τις τεχνικές του προσωπικού στυλ. Θα ξέρεις πώς να οργανώσεις την ντουλάπα σου έξυπνα, να ψωνίζεις συνειδητά value for money κομμάτια, και να ντύνεσαι καλύτερα και γρηγορότερα από ποτέ.

Η δομή είναι ευέλικτη, δεν χάνεις κανένα μάθημα. Αν δεν μπορείς να είσαι σε κάποιες από τις live συναντήσεις μέσω Zoom μπορείς να τις παρακολουθήσεις αργότερα, όταν έχεις τον χρόνο.

Λαμβάνεις προσωπική καθοδήγηση για την κάθε σου άσκηση, ώστε να μπορείς να βελτιώνεσαι από το κάθε μάθημα στο επόμενο.

Περισσότερες πληροφορίες

Μαρτυρίες από γυναίκες που έχουν ολοκληρώσει σεμινάρια της Κατερίνας Γιαννακάκη
Δες τα video εδώ

Όλες οι λεπτομέρειες για τα σεμινάρια και εγγραφές εδώ


H Κατερίνα Γιαννακάκη είναι ενδυματολόγος, personal stylist και η δημιουργός του Your Style Language. Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μόδας, έχει ως στόχο να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να ανακαλύψουν το προσωπικό τους στυλ και να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, μέσα από συνεδρίες personal styling και σεμινάρια.

Author