Τα 3 Fashion Items που θα Απογειώσουν το Προσωπικό σου Στυλ

Από την Κατερίνα Γιαννακάκη, Personal Stylist.

Το προσωπικό μας στυλ δεν είναι απλώς ένας υπέροχος τρόπος για να εκφραστούμε, να παίξουμε με τη μόδα και να δημιουργήσουμε εικόνες. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για να πετύχουμε τα όνειρά μας.

Πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε στα σύνολά μας τις τάσεις της μόδας αυτή τη σεζόν για να έχουμε το δικό μας, προσωπικό στυλ;

Η συνταγή είναι απλή.

Θέλει αρχικά να γνωρίζουμε πολύ καλά τον εαυτό μας, τα περιβάλλοντά μας και τις ανάγκες μας. Θέλει όμως να είμαστε και ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις και νέα μονοπάτια. Σε εκείνο το σημείο είναι που πρέπει να διαλέξουμε ποιες από τις τάσεις μας εκφράζουν και ποιες όχι.

Το επόμενο βήμα είναι να τις προσαρμόσουμε στα δικά μας δεδομένα.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα 3 fashion items που μπορείς κι εσύ να εντάξεις στο προσωπικό σου στυλ βάζοντας, φυσικά, πάντα τη δική σου πινελιά.

1. Color items

Διάλεξε κομμάτια με χρώμα και δώσε νέα δυναμική στα σύνολά σου. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις τα παπούτσια ή την τσάντα σου σε έντονο χρώμα. Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ανανεώσεις το στυλ σου.

Πώς θα διαλέξεις τα σωστά χρώματα για σένα;

Διάλεξε πρώτα τα 2-3 χρώματα που αγαπάς και σε εκφράζουν, τα οποία ιδανικά θα μπορούν να συνδυαστούν και μεταξύ τους. Υποσχέσου στον εαυτό σου ότι δεν θα αγοράσεις άλλο ένα μαύρο κομμάτι για την ντουλάπα σου αλλά θα επιλέξεις ένα από τα τρία παραπάνω χρώματα.

2. Maxi φορέματα

Είτε επιλέξεις πλεκτά, είτε εμπριμέ, είτε ακόμη και σατέν μεταξωτά, υπάρχουν τρόποι να τα φορέσεις ώστε να γίνουν κατάλληλα για όλες τις ώρες και για διαφορετικές περιστάσεις. Μπορείς, για παράδειγμα, να τα συνδυάσεις εξαιρετικά και με sneakers.

4. Χειροποίητα Πλεκτά

Το τι αγοράζουμε, ποιος το έχει φτιάξει και με ποιον τρόπο θα αποτελεί πλέον βασικό κριτήριο των επιλογών μας. Ένα ρούχο που μπορεί να είναι φτιαγμένο στο χέρι, μπορεί να συνδεθεί με την προσωπικότητά σου περισσότερο και να πει μια ολόκληρη ιστορία.

Έχει επίσης σημασία να επιλέγεις πράγματα τα οποία να σε συνοδεύουν στο χρόνο για πολύ καιρό. Τα χειροποίητα πλεκτά μπορεί να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία γιατί είναι διαφορετικά, συνδυάζονται πολύ εύκολα και είναι διαχρονικά.

Να θυμάσαι ότι το προσωπικό σου στυλ είναι ο τρόπος να πεις τη δική σου ιστορία μέσα από τον τρόπο που συνδέεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις τη δική σου.

Με αγάπη και στυλ, 
Κατερίνα Γιαννακάκη 


H Κατερίνα Γιαννακάκη είναι ενδυματολόγος, personal stylist και η δημιουργός του Your Style Language. Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μόδας, έχει ως στόχο να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να ανακαλύψουν το προσωπικό τους στυλ και να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, μέσα από συνεδρίες personal styling και σεμινάρια.

Author