Τριήμερο Αγ. Πνεύματος στην Κέρκυρα

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος στην Κέρκυρα με -50% Online Κράτηση με την KERKYRA SEAWAYS

Το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος φέτος είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να επισκεφτείτε την Κέρκυρα με τις ειδυλλιακές παραλίες και να απολαύσετε το μπάνιο σας!

Η Κέρκυρα είναι ένα μεγάλο καταπράσινο νησί με φυσικές ομορφιές, που κάθε φορά που έρχεται κανείς μπορεί να ανακαλύπτει και κάτι καινούριο. Προσφέρει τα πάντα για όλους τους επισκέπτες αλλά και για τις οικογένειες.

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΑΞΩΝ

H Kerkyra Seaways είναι μια κοινοπραξία ναυτικών εταιρειών επιβατηγών/οχηματαγωγών πλοίων ferry-boats που εκτελούν τα δρομολόγια Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας, και Ηγουμενίτσας – Παξών. Σε λίγους μήνες συμπληρώνει 50 χρόνια ακατάπαυστης λειτουργίας, εξυπηρέτησης της γραμμής Ηγουμενίτσας-Κέρκυρας.

Ο στόλος της Kerkyra Seaways αποτελείται από 6 ferry boats: 3 κλειστού τύπου και 3 ανοικτού τύπου. Το παλαιότερο είναι το «ΝΑΝΤΗ» και το νεώτερο το «ΕΡΜΗΣ». Όλα έχουν μεγάλα κλειστά σαλόνια. Τα ανοικτά προσφέρουν ανοικτά γκαράζ για όσους το επιθυμούν και ανοικτά μεγάλα καταστρώματα. Τα κλειστά προσφέρουν κλειστά γκαράζ και ανταπεξέρχονται σε σχεδόν όλες τις καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα τα νησιά να μην είναι ποτέ αποκλεισμένα. Όλα τα πλοία ανακαινίζονται και αναβαθμίζονται συνεχώς.

Το πλοίο ΕΡΜΗΣ είναι το μεγαλύτερο και το πιο γρήγορο πλοίο όλης της γραμμής με μόνο 1 ώρα και 15 λεπτά ταξίδι, αναπτύσσοντας ταχύτητες άνω των 17 κόμβων. Επιπλέον διαθέτει ασανσέρ, κυλιόμενες σκάλες. Πληροί τα απαραίτητα για ΑμεΑ όπως και όλα τα πλοία της Kerkyra Seaways.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ  ALLER-RETOUR

ΕΠΙΒΑΤΗΣ…….10,60 €

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ < 4.25 …….42,50 €

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ > 4.25 …….47,50 €

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ TΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΗΣ KERKYRA SEAWAYS.

Ο ΣΤΟΛΟΣ

Author