ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ στην ΚΕΡΚΥΡΑ με -50% online έκπτωση & ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ στους ΠΑΞΟΥΣ με την Kerkyra Seaways

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς φέτος είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την Κέρκυρα και τους Παξούς με εκδρομές στην πόλη, στα χωριά, τις παραλίες και γιατί όχι και το πρώτο μπάνιο!

Η Κέρκυρα είναι ένα μεγάλο καταπράσινο νησί με πλούσια πολιτισμική ιστορία και φυσικές ομορφιές, που κανείς κάθε φορά που έρχεται μπορεί να ανακαλύπτει και κάτι καινούριο. Προσφέρει τα πάντα για όλους τους επισκέπτες και για τις οικογένειες.

Οι Παξοί είναι το κόσμημα του Ιονίου… δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα… η Καραϊβική της Ελλάδας…

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΑΞΩΝ

H Kerkyra Seaways είναι μια κοινοπραξία ναυτικών εταιρειών επιβατηγών/οχηματαγωγών πλοίων ferry-boats που εκτελούν τα δρομολόγια Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας, και Ηγουμενίτσας – Παξών. Σε λίγους μήνες συμπληρώνει 50 χρόνια ακατάπαυστης λειτουργίας, εξυπηρέτησης της γραμμής Ηγουμενίτσας-Κέρκυρας.

Ο στόλος της Kerkyra Seaways αποτελείται από 6 ferry boats : 3 κλειστού τύπου και 3 ανοικτού τύπου. Το παλαιότερο είναι το «ΝΑΝΤΗ» και το νεώτερο το «ΕΡΜΗΣ». Όλα έχουν μεγάλα κλειστά σαλόνια. Τα ανοικτά προσφέρουν ανοικτά γκαράζ για όσους το επιθυμούν και ανοικτά μεγάλα καταστρώματα. Τα κλειστά προσφέρουν κλειστά γκαράζ και ανταπεξέρχονται σε σχεδόν όλες τις καιρικές συνθήκες το χειμώνα με αποτέλεσμα τα νησιά να μην είναι ποτέ αποκλεισμένα. Όλα τα πλοία ανακαινίζονται και αναβαθμίζονται συνεχώς.

Το πλοίο ΕΡΜΗΣ είναι το μεγαλύτερο και το πιο γρήγορο πλοίο όλης της γραμμής με μόνο 1 ώρα και 15 λεπτά ταξίδι, αναπτύσσοντας ταχύτητες άνω των 17 κόμβων. Επιπλέον διαθέτει ασανσέρ, κυλιόμενες σκάλες. Πληροί τα απαραίτητα για ΑμεΑ όπως και όλα τα πλοία της Kerkyra Seaways.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ TΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΗΣ KERKYRA SEAWAYS.

Ο ΣΤΟΛΟΣ

Author