Έναρξη Σεζόν για τα Ξενοδοχεία του Ομίλου Sani/Ikos

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Sani/Ikos αξιοποιούν απαιτήσεις των ταξιδιωτών για ασφάλεια, θαλπωρή και ξεκούραση σε στενή επαφή με τη φύση, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον με άπλετο ιδιωτικό χώρο για τους επισκέπτες.

Το Sani Resort (έναρξη 14.5) και τα Ikos Resorts (έναρξη 17.5) δείχνουν από τις απαρχές της δημιουργίας τους το ιδιαίτερο προφίλ τους, προσφέρoντας αυθεντικές αποδράσεις, ένα όραμα το οποίο εξελίσσεται πάνω σε τρεις βασικούς πυλώνες: τη βιώσιμη λειτουργία των ξενοδοχείων, την προστασία της τοπικής  βιοποικιλότητας και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των ανθρώπων της κάτω από την ομπρέλα του “Sani Green” και ‘’Ikos Green’’.

Sani Dunes ————————————————————————————————– Ikos Olivia

Όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου αναβαθμίζουν περαιτέρω το ξενοδοχειακό προϊόν, τις εμπειρίες, τις εγκαταστάσεις, τα πρωτόκολλα και τις παροχές, δίνοντας έμφαση στους εξωτερικούς χώρους, την ιδιωτικότητα και την υγιεινή και επεκτείνουν την ήδη εντυπωσιακή πληθώρα επιλογών αναψυχής. Στόχος παραμένει η ολιστική εμπειρία διακοπών όπου ο επισκέπτης εμπνέεται να εξερευνήσει τις επιλογές που του δίνονται και να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις με τους αγαπημένους του ανθρώπους, απολαμβάνοντας όλα όσα έχει να του προσφέρει το απαράμιλλο -και απέραντο- φυσικό περιβάλλον του Sani Resort και των Ikos Resorts

Βραβεία TripAdvisor 2021: για τα ξενοδοχεία του Ομίλου Sani/Ikos

Το Ikos Olivia αναδείχθηκε πρώτο #1 All-Inclusive ξενοδοχείο στον κόσμο και το Sani Dunes το τρίτο #3 καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο.

Sani Dunes

Σε μία χρονιά τόσο απαιτητική για τον Ελληνικό και παγκόσμιο τουρισμό, δύο ξενοδοχεία του Ομίλου Sani/Ikos αναδείχθηκαν κορυφαία του κόσμου, κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις στα Travelers’ Choice™ Awards 2021 της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού.

Ikos Olivia

Συγκεκριμένα, το Ikos Olivia βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης ως το καλύτερο All-Inclusive ξενοδοχείο παγκοσμίως (Top 25 All-Inclusive Resorts in the World στη θέση #1) ενώ το Sani Dunes βρίσκεται στην θέση #3 στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών οι οποίοι ανέδειξαν τα Top 25 ξενοδοχεία στον κόσμο. Βασισμένα αποκλειστικά στις εντυπώσεις και την κριτική εκατομμυρίων ταξιδιωτών σε ολόκληρο τον κόσμο, τα Trip Advisor’s Travelers’ Choice™ Awards, τα οποία απονέμονται φέτος για 19η φορά, αναγνωρίζονται ως ένας από τους πιο αξιόπιστους δείκτες της ποιότητας ενός τουριστικού προορισμού. 

Sani Dunes

«Οι επισκέπτες, οι οποίοι επέλεξαν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία διακοπών που προσφέρει το Sani Resort και τα Ikos Resorts, ειδικά κατά τη διάρκεια των χρονικών διαστημάτων που διανύουμε, μας τίμησαν με εξαιρετικές κριτικές, αναδεικνύοντας τα συγκροτήματα του Oμίλου Sani/Ikos ως δύο από τα κορυφαία θέρετρα στον κόσμο, γεγονός που μας γεμίζει περηφάνεια και μας δίνει το απαραίτητο κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση την προσπάθειά μας να διατηρηθούμε στην κορυφή. Ισχυρό σύμμαχο σε όλη αυτήν την προσπάθεια φέτος αποτέλεσαν και αποτελούν τα ενδελεχή μέτρα προστασίας της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού μας. Τα πρωτόκολλα #OnlyatSani για το Sani Resort και Infinite Care Protocol™ για τα Ikos Resorts εξειδικεύονται στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας. Οι διακρίσεις αυτές, είναι μια επιπλέον σημαντική αναγνώριση παγκοσμίου κύρους της δέσμευση φιλοξενίας και ασφαλών διακοπών στην Ελλάδα και στα Sani Resort και Ikos Resorts ειδικότερα. Φυσικά, πίσω απ΄όλες τις διακρίσεις βρίσκονται οι άνθρωποί μας, στους οποίους και αξίζουν τα εύσημα» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κοντός, COO Sani/Ikos.

Η Αρχιτεκτονική Μελέτη, το Interior Design καθώς και η Επίβλεψη υλοποιήθηκε από τη εταιρία Nimand Architects της Δρ. Νίκης Μάνου-Ανδρεάδη.

Author