Βιβλίο: Σκέψεις και Συναισθήματα

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Ακολούθησε την εσωτερική σου γνώση και βρες τη δύναμή σου!
Μια συλλογή κειμένων όπου η Εύη Ζουρούδη συνδέεται με την Evangelia, την εσωτερική πηγαία γνώση της, και με διαισθητική γραφή αποτυπώνει όλα όσα κάθε στιγμή μπορούν να δώσουν, να εξηγήσουν, να ερμηνεύσουν, να δημιουργήσουν, να γεννήσουν Σκέψεις και Συναισθήματα, που μας οδηγούν στην Αλήθεια μας και την Εσωτερική μας Δύναμη.

Λίγα λόγια για τη Συγγραφέα


Η Εύη Ζουρούδη είναι Δασκάλα Εσωτερικής Ενδυνάμωσης, επιτυχημένη Σύμβουλος Προσωπικής Εξέλιξης & Ευημερίας (Life Coach), Ενεργειακή Θεραπεύτρια (Cosmoenergy Leading Progressor Teacher & Healer) και NLP, Timeline Therapy & Hypnosis Master Practitioner.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια Αττικής. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και είναι κάτοχος Master (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Aston University της Αγγλίας. Απασχολήθηκε στο χώρο των Επιχειρήσεων, διευθύνοντας εκπαιδευτικούς οργανισμούς με μεγάλη επιτυχία.

Από το 2001 ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο της εσωτερικής αναζήτησης και ενδυνάμωσης. Σκοπός της ζωής της είναι να βοηθάει και να οδηγεί τους ανθρώπους ώστε να επανασυνδεθούν και να συμφιλιωθούν με τον αληθινό τους εαυτό. Ο απλός τρόπος που επικοινωνεί, η διορατικότητα, η θεραπευτική της ενέργεια, το επιστημονικό της υπόβαθρο καθώς και η αυθεντική προσέγγισή της, συμβάλλουν στην αποτελεσματική και ευχάριστη καθοδήγηση των ανθρώπων να συνειδητοποιήσουν την προσωπική, τους δύναμη και να ζήσουν μια ζωή, γεμάτη νόημα. Παρέχει προσωπικές συνεδρίες, διαδραστικά σεμινάρια και μαθήματα. Έχει αναπτύξει μια μοναδική προσέγγιση, τη ΔΙΑΔΡΟΜΗ (THE ROUTE), το δικό της σύστημα DoEVI και την Κοσμοενεργητική Θεραπευτική Μέθοδο. www.evizouroudi.com

share post to:
Author