Σκέψου σαν Πλούσιος του T. Harv Eker

Κατάκτησε το παιχνίδι του χρήματος

#1 New York Times & Wall Street Journal Bestseller

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Το Σκέψου σαν πλούσιος αποκαλύπτει το χαμένο κρίκο ανάμεσα στην επιθυμία για επιτυχία και στην επίτευξή της!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάποιοι άνθρωποι πλουτίζουν εύ­κολα, ενώ άλλοι έχουν μια ζωή γεμάτη οικονομικές δυσκολίες; Μήπως η διαφορά βρίσκεται στην εκπαίδευση, στην ευφυΐα, στις συγκυρίες, στις γνωριμίες ή στην τύχη; Η αναπάντεχη απάντηση είναι: Τίποτα από τα παραπάνω!

Το πρωτοποριακό Σκέψου σαν πλούσιος είναι δύο βιβλία σε ένα. Στο πρώτο μέρος ο T. Harv Eker αναλύει πώς λειτουργεί το οικο­νομικό αρχέτυπο. «Μέσα σε πέντε λεπτά μπορώ να προβλέψω το οικονομικό σου μέλλον για την υπόλοιπη ζωή σου», λέει. Με ποιον τρόπο; Ο Eker εξηγεί πως όλοι έχουμε ένα λειτουργικό σύστημα, βαθιά ριζωμένο στο υποσυνείδητό μας, που καθορί­ζει την οικονομική μας ζωή. Μπορεί να γνωρίζετε τα πάντα για τις πωλήσεις, το χρηματιστήριο και τα ακίνητα, αλλά αν δε στοχεύετε ψηλά, δεν θα έχετε ποτέ πολλά χρήματα! Τα καλά νέα είναι ότι τώρα, με τη βοήθεια αυτού του βιβλίου, μπορείτε να δομή­σετε βήμα βήμα το οικονομικό αρχέτυπο που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία και στον πλούτο.

Στο δεύτερο μέρος ο Eker παρουσιάζει δεκαεπτά Αρχεία Πλου­τισμού, τα οποία περιγράφουν πώς σκέφτονται και δρουν οι πλούσιοι. Κάθε Αρχείο Πλουτισμού συνοδεύεται από ένα σχέδιο δράσης που μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα και να σας βοηθήσει να απογειώσετε τα εισοδήματά σας. Για τον T. Harv Eker τα πράγματα είναι απλά. Αν σκέφτεστε όπως οι πλούσιοι και κάνετε όσα κάνουν οι πλούσιοι, το πιθανότερο είναι να γίνετε κι εσείς πλούσιοι!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Key Books

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Χρησιμοποιώντας τις αρχές που διδάσκει, ο T. Harv Eker έγινε εκα­τομμυριούχος σε μόλις δυόμισι χρόνια. Είναι πρόεδρος μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες προ­σωπικής οικονομικής ανάπτυξης παγκοσμίως. Στα σεμινάριά του, συνδυάζει τη «σοφία του πεζοδρο­μίου» με ένα χιουμοριστικό και δυναμικό στιλ, συγκεντρώνοντας συχνά κοινό άνω των δύο χιλιάδων ατόμων. Μέχρι στιγμής, οι αρχές του Eker έχουν αλλάξει τη ζωή ενός εκατομμυρίου ανθρώπων!

Author