Επίτομη έκδοση «Για μια Υπέροχη ζωή» του Robin Sharma

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Οι δύο τόμοι του «Για μια υπέροχη ζωή» σε μια μοναδική επίτομη έκδοση. Πολύτιμα μαθήματα ζωής για θετικότητα, παραγωγικότητα και διαρκή εσωτερική γαληνή, από τον συγγραφέα του Best seller «Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του».

Μπορούμε, αν το επιλέξουμε, να αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο. Για να δημιουργήσουμε μια εκπληκτική ζωή, χρειαζόμαστε αυτόν τον εξαιρετικά αποτελεσματικό και πρακτικό οδηγό, που θα μας δώσει έμπνευση να φτάσουμε στην κορυφή.

Γεμάτο πάθος και ιδέες που θα μας προκαλέσουν και θα μας μεταμορφώσουν, πρόκειται για ένα από εκείνα τα σπάνια βιβλία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές μας και θα ξυπνήσει τον καλύτερό μας εαυτό. Ας κάνουμε σήμερα το τολμηρό βήμα!

Το βιβλίο αυτό θα μας βοηθήσει να:

*Ανακαλύψουμε τις προσωπικές πρακτικές των πραγματικά επιτυχημένων ανθρώπων.
* Εφοδιαστούμε με πανίσχυρα εργαλεία για να ισορροπήσουμε την προσωπική με την επαγγελματική μας ζωή.
* Μετατρέψουμε, με συγκεκριμένες στρατηγικές, τις αποτυχίες σε ευκαιρίες.
* Φτάσουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας.
* Προσελκύσουμε πραγματικό πλούτο και ευτυχία.
*Αποκτήσουμε εξαιρετική υγεία και ευεξία.
* Πραγματοποιήσουμε εντυπωσιακές επιτυχίες.
*Ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές με θάρρος και αντοχή.

Ένα βιβλίο που θα σας δώσει την ώθηση να φτάσετε στο απόγειο της επιτυχίας! Το μεγαλείο ξεκινά πέρα από τη «ζώνη» που αισθάνεσαι άνετα. Robin Sharma

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.


Ο Robin Sharma είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων. Έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best sellers, μεταξύ των οποίων το βιβλίο Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του, που έχει μεταφραστεί σε εβδομήντα πέντε γλώσσες. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει μια απλή αποστολή: να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα robinsharma.com

Author