Παρουσίαση του Βιβλίου «Διατροφή και Εγκυμοσύνη» από το Δρ. Στέφανο Χανδακά και τη Δρ. Μαρία Ψωμά

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Την Τετάρτη 1η Ιουνίου παρουσιάσθηκε το βιβλίο του γυναικολόγου δόκτωρ Στέφανου Χανδακά και της ιατρού-βιοπαθολόγου δόκτωρ Μαρίας Ψωμά (Εκδόσεις Φερενίκη). Στον κατάμεστο δεύτερο όροφο του Μουσείου Μπενάκη της οδού Κουμπάρη 1, με θέα τον Εθνικό Κήπο, οι παριστάμενοι μοιράσθηκαν το απόσταγμα της πολυετούς εμπειρίας των δύο κορυφαίων επιστημόνων για την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής μίας γυναίκας.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, δόκτωρ Αλέξης Κελέκης, ενώ υποστηρικτής της εκδόσεως είναι η εταιρία Καραμολέγκος.

Τα πνευματικά δικαιώματα των συγγραφέων θα διατεθούν για να υποστηρίξουν έρευνα που αφορά στη γονιμότητα και υπογονιμότητα από την Ερευνητική ομάδα «Φυσιολογίας Αναπαραγωγής και Κλινικής Εμβρυολογίας» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, με αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας και τη στήριξη της οικογένειας στην Ελλάδα.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο «Διατροφή και Εγκυμοσύνη» από το e-shop των εκδόσεων Φερενίκη και από τα κεντρικά βιβλιοπωλεία της χώρας.

Author