Νέο Βιβλίο “Η Δύναμη της Ζωής” του Tony Robbins

Από την ομάδα του PositiveLife.gr

Μεταμορφώστε τη ζωή σας ή τη ζωή κάποιου αγαπημένου σας προσώπου με το βιβλίο “Η δύναμη της ζωής” που βασίζεται σε όλες τις πρόσφατες επαναστατικές ανακαλύψεις στην τεχνολογία της υγείας. Ο απόλυτος οδηγός για να μεγιστοποιήσετε την ενέργεια και τη δύναμή σας, να προλάβετε την εκδήλωση ασθενειών και να εξασφαλίσετε διαρκή υγεία.

Πώς θα νιώθατε αν υπήρχαν επιστημονικές λύσεις που θα μπορούσαν να απαλείψουν τους βαθύτερους φόβους σας για την εκδήλωση τυχόν παθήσεων, τη διάγνωση απειλητικών για τη ζωή νόσων ή τα σημάδια γήρανσης;

Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εργαλεία αιχμής και στην τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι ιατροί και οι σπουδαιότεροι αθλητές του κόσμου;

Στο βιβλίο αυτό ο Tony Robbins, ο #1 κορυφαίος δημιουργός στρατηγικών ζωής και επιχειρήσεων, ο οποίος παρέχει συμβουλευτική σε παραπάνω από πενήντα εκατομμύρια ανθρώπους, σας φέρνει σε επαφή με περισσότερους από 100 κορυφαίους επιστήμονες του ιατρικού κλάδου, ενώ παρουσιάζει την πρόσφατη έρευνα, εμπνευσμένες ιστορίες και εξαιρετικά επιτεύγματα στην ιατρική ακριβείας, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε σήμερα, ώστε να επεκτείνετε τη διάρκεια και την ποιότητα της ζωής σας.

Βρισκόμαστε στη μέση μιας επανάστασης της βιοτεχνολογίας που έχει τη δυνατότητα να θεραπεύσει τις περισσότερες ασθένειες, προσθέτοντας δεκαετίες στη ζωή μας. Ο Tony Robbins και ο Peter Diamandis έχουν συντάξει έναν ισχυρό και φιλικό οδηγό για οποιονδήποτε θέλει να μεγιστοποιήσει την υγεία και τη ζωτικότητά του. Η Δύναμη της ζωής κάνει κατανοητές τεχνολογίες όπως το CRISPR, η γονιδιακή θεραπεία και τα βλαστοκύτταρα, με τρόπο που δίνει στον αναγνώστη ένα ελπιδοφόρο και συναρπαστικό όραμα για το μέλλον.
George Church, PhD, καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ

Η Δύναμη της ζωής είναι εξαιρετική! Ο Tony Robbins και ο Peter Diamandis εξηγούν άψογα τις πιο πρόσφατες επιστημονικές και ιατρικές εξελίξεις και τον τρόπο ζωής που χρειαζόμαστε για τέλεια υγεία και μακροημέρευση. Πρέπει να διαβαστεί από όσους επιθυμούν ευεξία και προστασία από ασθένειες.
David Sinclair, PhD, καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ

Στο νέο του βιβλίο ο Tony Robbins μας δείχνει τους πιο σημαντικούς πόρους που μπορούν να βοηθήσουν οποιονδήποτε να διατηρήσει κορυφαία απόδοση και να ζήσει μια υγιή και πιο ενεργητική ζωή.
Cristiano Ronaldo, κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών, 5 φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας με 33 τρόπαια

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα


Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Tony Robbins

Εδώ και περισσότερα από τριάντα πέντε χρόνια, ο Anthony Robbins έχει ως σκοπό ζωής να βοηθάει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δικές τους μοναδικές αρετές. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους δασκάλους στη μεγιστοποίηση των επιδόσεων και αυθεντία στη ψυχολογία της ηγεσίας, στις διαπραγματεύσεις, στην προσωπική μεταμόρφωση και στην επιχειρηματική ανάκαμψη, ενώ έχει τιμηθεί επανειλημμένα για τη στρατηγική σκέψη του και το ανθρωπιστικό έργο του. Ο Robbins έχει επηρεάσει τις ζωές περισσότερων από πενήντα εκατομμυρίων ανθρώπων σε πάνω από εκατό χώρες του κόσμου, μέσα από βιβλία του, που έγιναν διεθνή best sellers, πολυμέσα, προϊόντα υγείας και δημόσιες ομιλίες και εμφανίσεις. Έχει προσφέρει τις συμβουλές και την καθοδήγησή του στην ελίτ κάθε επαγγελματικού χώρου – σε προέδρους, πολιτικούς ηγέτες, υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γενικούς διευθυντές και στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων, στελέχη του αμερικανικού στρατού, ψυχολόγους, γιατρούς παγκόσμιας φήμης, χρυσούς ολυμπιονίκες και κορυφαίους προπονητές, αστέρες του χώρου της ψυχαγωγίας– αλλά και σε δασκάλους και γονείς. Ο Robbins έχει τιμηθεί από τη συμβουλευτική εταιρεία Accenture ως ένας από τους «Πενήντα Κορυφαίους Θεωρητικούς των Επιχειρήσεων στον Κόσμο» από τον εκδοτικό οίκο Harvard Business Press ως ένας από τους «Διακόσιους Κορυφαίους Γκουρού των Επιχειρήσεων» από το περιοδικό Forbes ως μία από τις «Εκατό Κορυφαίες Διασημότητες του Πλανήτη» και από το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο ως ένας από τους «Δέκα Σπουδαιότερους Ανθρώπους του Κόσμου». Το μεγαλύτερο πάθος του Robbins είναι να κάνει τον κόσμο καλύτερο βοηθώντας τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους – είτε αυτό συνεπάγεται την καλλιέργεια των οικογενειακών τους σχέσεων, την εστίαση της προσοχής τους στην επίτευξη των στόχων τους και την ανακούφιση συναισθηματικών και οικονομικών δυσχερειών είτε την ουσιαστική προσφορά στις κοινότητες και τις χώρες τους. Επί σειρά ετών, προσφέρει ανιδιοτελώς την ενέργεια και τους πόρους του σε όσους έχουν ανάγκη. Το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Anthony Robbins Foundation έχει ιδρύσει ή στηρίξει προγράμματα σε περισσότερα από δύο χιλιάδες σχολεία, επτακόσια σωφρονιστικά ιδρύματα και εκατό χιλιάδες οργανισμούς και άσυλα, ενώ κάθε χρόνο, στην περίοδο των γιορτών, προσφέρει τρόφιμα σε περισσότερους από δύο εκατομμύρια ανθρώπους σε πενήντα έξι χώρες, μέσω της διεθνούς πρωτοβουλίας «Basket Brigade». Ο Robbins έχει αφιερωθεί στη δημιουργία μιας παρακαταθήκης που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και θα έχει θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά δείχνει το ίδιο πάθος στην οικογενειακή του ζωή ως πατέρας τεσσάρων παιδιών και σύζυγος της Sage Robbins.

Peter Diamandis, M.D.

Ο Peter Diamandis, MD, είναι Ελληνοαμερικανός συγγραφέας πολλών best sellers των New York Times, συνιδρυτής των Singularity University, Human Longevity, Inc., Celularity, Inc. και ιδρυτής της Bold Capital Partners. Είναι επίσης ιδρυτής και πρόεδρος της XPRIZE. Ο Diamandis είναι πτυχιούχος Μοριακής Γενετικής και Αεροδιαστημικής του ΜΙΤ και MD της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ.

Robert Hariri, M.D., Ph.D.

Ο Robert Hariri, MD, PhD, είναι νευροχειρουργός, επιστήμων βιοϊατρικής και κατ’ εξακολούθηση επιχειρηματίας κύρους στο πεδίο της βιοϊατρικής και της αεροδια­στημικής. Είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Anthrogenesis Corporation, η οποία εξαγοράστηκε από την Celgene Corporation, ενώ συνίδρυσε την εταιρεία πληροφοριών γονιδιωματικής υγείας Human Longevity, Inc.

Author