Νέο Βιβλίο “Η Συνήθεια των 5” της Mel Robins

Από την ομάδα του PositiveLife.gr.

Μη σας ξεγελάει ο τίτλος. Δεν πρόκειται για άλλο ένα βιβλίο που θα σας πει πώς να ευχαριστείτε τους άλλους γύρω σας.

Το κάνετε ήδη. Πανηγυρίζετε για τις αγαπημένες σας ομάδες. Γιορτάζετε με τους φίλους σας. Υποστηρίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και τους ενθαρρύνετε να πετύχουν τους στόχους τους.

Φανταστείτε όμως να δίνατε την ίδια αγάπη και ενθάρρυνση στον εαυτό σας. Ή, ακόμα καλύτερα, να το κάνατε καθημερινή συνήθεια. Τότε δε θα μπορούσε να σας σταματήσει κανείς.

Με αυτό το βιβλίο θα μάθετε πώς να επιβραβεύετε το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας: ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

Εάν παλεύετε με την αμφιβολία για τον εαυτό σας (και ποιος δεν το κάνει;)…

Αν έχετε βαρεθεί αυτή την γκρινιάρικη φωνή στο κεφάλι σας που σας ασκεί συνεχώς κριτική (θα μπορούσε κάποιος να τη διώξει;)…

Εάν είστε εξαιρετικά επιτυχημένοι, αλλά το μόνο στο οποίο εστιάζετε είναι τι πάει στραβά (δεν είστε οι μόνοι)…

Αν έχετε βαρεθεί να βλέπετε όλους τους άλλους να τα προλαβαίνουν όλα, ενώ εσείς κάθεστε στον καναπέ με τον σκύλο σας (δεν φταίει ο σκύλος σας γι’ αυτό)… αυτό το βιβλίο είναι για σας.

Χρησιμοποιώντας τις επιστημονικές της γνώσεις αλλά και τις βαθιά προσωπικές της ιστορίες, η Robbins φέρνει την αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το βιβλίο αυτό σας δείχνει πώς να κάνετε την πίστη στον εαυτό σας συνήθεια, ώστε να λειτουργείτε με τη σιγουριά που απαιτούν οι στόχοι και τα όνειρά σας.

Κινηθείτε πιο γρήγορα από τις δικαιολογίες σας. Ανακαλύψτε τον τρόπο που θα πείσετε τον εαυτό σας να κάνει αυτό που πρέπει.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Mel Robbins είναι vlogger, επιχειρηματίας, συγγραφέας μπεστ σέλερ, βραβευμένη νομική αναλύτρια του CNN και συντάκτρια του περιοδικού Success. Έγινε παγκοσμίως γνωστή για τον Κανόνα των 5 δευτερολέπτων και για ένα από τα πιο δημοφιλή TEDx Talks. Στη συγγραφέα καταφεύγουν οι κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο που ενδιαφέρονται για αλλαγή και για να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση των εργαζομένων τους στη λήψη αποφάσεων. Επίσης, έχει το πιο γεμάτο πρόγραμμα ομιλιών παγκοσμίως. Η έρευνά της για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και οι τεχνικές της για την καταπολέμηση του φόβου έχουν παρουσιαστεί σε περισσότερα podcast, περιοδικά, vlog και τηλεοπτικές εκπομπές από όσα μπορεί κάποιος να απαριθμήσει. Από το Good Morning America ως το Fox News, από την Όπρα στον Δόκτωρ Φιλ και από το USA Today ως τους New York Times. Τα δημοφιλή vlog στο www.melrobbins.com και τα διάφορα άρθρα της στον Τύπο διαβάζονται από 10 εκατομμύρια ανθρώπους και πλέον κάθε μήνα. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο της Ο κανόνας των 5 δευτερολέπτων.

Author