Νέο Βιβλίο <<Συμβόλαιο μιας Hμέρας>> του Rick Pitino

Από την ομάδα του PositiveLife.gr

Ο Rick Pitino είναι ένας από τους πιο δυναµικούς και επιτυχηµένους προπονητές µπάσκετ όλων των εποχών. Σε αυτόν τον εµπνευσµένο και πρακτικό οδηγό µοιράζεται το κλειδί της επιτυχίας του στα παρκέ του µπάσκετ και στη ζωή: το µυστικό βρίσκεται στο περίφηµο συµβόλαιο της µίας ηµέρας µε τον ίδιο τον εαυτό σου. Υπογράφοντας αυτό το συµβόλαιο, κάθε τηλεφώνηµα, κάθε συνάντηση, κάθε δράση είναι σηµαντική για την επόµενη µέρα.

Μέσα από το βιβλίο αυτό θα µάθεις πώς:

Να εστιάζεις µε πειθαρχία σε ό,τι κάνεις: στο σχεδιασµό, στις προτεραιότητες και στη στρατηγική της καριέρας σου.
• Να ανακαλύψεις το αληθινό κλειδί της επιτυχίας: δεν είναι ούτε το χρήµα ούτε η φιλοδοξία, αλλά η ταπεινότητα.
• Να χρησιµοποιείς την τεχνολογία µε σύνεση. Μην την αφήσεις να υποκαταστήσει την επαφή µε τους κοντινούς σου ανθρώπους.
Να παραδέχεσαι τα προβλήµατά σου, ώστε να γίνουν µέρος του παρελθόντος σου. Αν πεις ψέµατα στον εαυτό σου, τα προβλήµατα αυτά θα γίνουν το µέλλον σου.
Να κάνεις µικρές αλλαγές που θα προσθέσουν αξία σε κάθε λεπτό της ζωής σου.

Το Συµβόλαιο µίας ηµέρας θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο µε τον οποίο προσεγγίζεις τη δουλειά, τους στόχους και τη ζωή σου.

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Τα βιβλία του Pitino αποτελούν ιδανικά εγχειρίδια ψυχολογίας για το πώς να ασκεί κανείς το επάγγελμά του». – Chicago Sun-Times

«Το ιστορικό του Pitino στα γήπεδα είναι εξαιρετικό… Το στιλ γραφής του είναι επίσης θριαμβευτικό». – Time

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Keybooks

Λίγα λόγια για το συγγραφέα


Ο Rick Pitino θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές µπάσκετ όλων των εποχών. Κατέκτησε το κολεγιακό πρωτάθληµα µπάσκετ των Η.Π.Α. (NCAA) το 2013 µε τους Louisville Cardinals και το 1996 µε τους Kentucky Wildcats – είναι ο µοναδικός προπονητής µπάσκετ που έχει κατακτήσει πρωταθλήµατα µε δύο διαφορετικά πανεπιστήµια. Στις 8 Σεπτεµβρίου 2013 έγινε επίσηµα µέλος του Basketball Hall of Fame. Έχει επίσης διατελέσει προπονητής, µεταξύ άλλων, των New York Knicks, των Boston Celtics, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας. Εκτός από το Συµβόλαιο µίας ηµέρας, έχει γράψει άλλα έξι βιβλία για τις επιχειρήσεις και την ηγεσία.

Author