Νέο  Βιβλίο <<Οικονομική Αυτοπεποίθηση>> του Ryan Serhant

Από την ομάδα του PositiveLife.gr

Η ενέργεια που πρέπει να έχετε για την οικονομική επιτυχία!

Ο διεθνούς φήμης επιχειρηματίας Ryan Serhant καλεί τους αναγνώστες να επαναπροσδιορίσουν την προσέγγισή τους γύρω από τα χρήματα ώστε να καταφέρουν να πετύχουν στις επιχειρήσεις και τη ζωή.

Η οικονομική αυτοπεποίθηση είναι η αίσθηση που έχετε όταν συναντάτε κάποιον που έχει πετύχει απόλυτα στη ζωή του. Μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε οικονομική αυτοπεποίθηση αν αφοσιωθείτε 100% στο όραμά σας… και το όραμα αυτό είναι φιλόδοξο.

Πριν από δέκα χρόνια, ο Ryan Serhant, μεσίτης ακινήτων αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων και συμπαρουσιαστής του Million Dollar Listing New York, τα έβγαζε πέρα δύσκολα. Ο Serhant συνειδητοποίησε ότι, ενώ δεν μπορούσε να αλλάξει τις συνθήκες διαβίωσής του ή το υπόλοιπο του τραπεζικού του λογαριασμού, υπήρχε ένα πράγμα που μπορούσε να αλλάξει – την ενέργειά του. Η ενέργεια που εκπέμπετε, επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής σας, από το πόσα χρήματα μπορείτε να βγάλετε και πόση δύναμη έχετε, μέχρι τα άτομα που συναναστρέφεστε και τις δουλειές που αναλαμβάνετε.

Στην «Οικονομική Αυτοπεποίθηση», ο Serhant εξηγεί στους αναγνώστες πώς χρησιμοποίησε τη δική του οικονομική αυτοπεποίθηση για να πετύχει τους στόχους του και να βγάλει το πρώτο του εκατομμύριο προτού γίνει τριάντα χρονών. Ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκεστε στην επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή, ο Serhant θα σας οδηγήσει στη σκάλα της επιτυχίας καλύτερα και γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλο.

Είπαν για το βιβλίο:

«Στο καινούριο του βιβλίο, Οικονομική Αυτοπεποίθηση: Η ενέργεια που πρέπει να έχετε για την οικονομική επιτυχία, ο Serhant προσφέρει τις καλύτερες συμβουλές για όποιον θέλει να ακολουθήσει τα βήματά του». –PEOPLE.com

«Ο Serhant μας δείχνει ότι δεν αρκεί απλώς να βάζουμε στόχους, αλλά χρειάζεται να κυνηγάμε τα όνειρά μας με αισιοδοξία και δυναμισμό. Απόλυτα πρακτικό και μεταδοτικά διασκεδαστικό». –Mark Manson, συγγραφέας του Η Ευγενής Τέχνη του να τα Γράφεις όλα στα…!

«Αυτό το βιβλίο δε λέει απλώς πώς να αλλάξεις την ενέργειά σου αλλά και πώς να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου». –Mel Robbins, συγγραφέας του Ο κανόνας των 5 δευτερολέπτων

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Λίγα λόγια για το συγγραφέα

Ο Ράιαν Σέρχαντ είναι ένας από τους γνωστότερους και πλέον επιτυχημένους μεσίτες ακινήτων στον κόσμο. Μετά από μία δεκαετία κατά την οποία ήταν επικεφαλής μιας από τις κορυφαίες ομάδες μεσιτών ακινήτων της Νέας Υόρκης, ίδρυσε τον όμιλο SERHANT, ένα πρακτορείο μεσιτείας ακινήτων με παγκόσμια εμβέλεια, με δικό του στούντιο παραγωγής διαφημιστικών και προωθητικών ταινιών, κλάδο εκπαίδευσης, τμήμα μάρκετινγκ και τεχνολογική πλατφόρμα. Έγινε πασίγνωστος από το Πούλησέ το όπως ο Serhant, best seller στις ΗΠΑ, και πλέον είναι συμπαρουσιαστής στην επιτυχημένη εκπομπή του Bravo Million Dollar Listing New York. Ο Ράιαν ζει στη Νέα Υόρκη με τη σύζυγό του Emilia και την κόρη τους Zena.

Author