Νέο Βιβλίο “Ο Πλούτος είναι Μέσα σου” του Θάνου Μπελαλίδη

Από την ομάδα του PositiveLife.gr

Σε όποια φάση της ζωής σου κι αν βρίσκεσαι, μπορείς να δημιουργήσεις τη ζωή που θέλεις – γεμάτη πλούτο, εσωτερικό και όχι μόνο.

Το βιβλίο <<Ο Πλούτος είναι μέσα σου>> ρίχνει φως στην ουσιαστική έννοια του πλούτου. Εκείνου που ξεκινάει από μέσα μας με την αγάπη προς τον εαυτό μας, τους άλλους, τη ζωή. Και αντανακλάται κάθε δευτερόλεπτο στις σχέσεις, στην εργασία, στα οικονομικά, μέχρι και στο μέλλον του πλανήτη.

Σ’ ένα ταξίδι από το «εγώ» στο «εμείς», ο Θάνος Μπελαλίδης διερευνά τα μυστικά του πλούτου σε κάθε μορφή του και προτείνει πρακτικές λύσεις για την κατάκτηση της αφθονίας και της ευημερίας που όλοι αξίζουμε.

Είπαν για το βιβλίο

«Αυτό το βιβλίο θα σε γλιτώσει από πολλά χρόνια προσπάθειας.»

– Στέφανος Ξενάκης

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books

Λίγα λόγια για το συγγραφέα


Ο Θάνος Μπελαλίδης είναι επικοινωνιολόγος με ειδίκευση σε θέματα βιωσιμότητας καθώς και του τρίπτυχου Περιβάλλον-Κοινωνία-∆ιακυβέρνηση (ESG). Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και στα οκτώ του χρόνια μετανάστευσε με την οικογένειά του στην Αθήνα. Είχε την ευκαιρία να συντάξει ο ίδιος το προσωπικό του πρόγραμμα σπουδών και να διδαχθεί από σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο Toni Robbins, ο Alan Cohen, ο Noam Chomsky, o Al Gore, o Uri Geller, η Βένα και ο Αντώνης Καλογήρου. Μέλημά του είναι να βοηθήσει τους συνανθρώπους του να αντιληφθούν και να προσελκύσουν ό,τι πραγματικά είναι ο πλούτος, με σκοπό την αληθινή ευτυχία. Η εταιρεία του, η Sympraxis, παρέχει υπηρεσίες σε επιχειρήσεις παγκόσμιας εμβέλειας, όπως οι COSMOTE /Deutsche Telecom και Google, καθώς και σε οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και ο ∆ήμος της Αθήνας.

Author