Νέο Βιβλίο «Ο Νόμος της Αφθονίας» του Joseph Murphy

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Σας αξίζει μια ζωή γεμάτη αφθονία! Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να σας βοηθήσει να ζήσετε μια ελεύθερη, λαμπερή και γεμάτη πλούτο ζωή, αποκτώντας όλα τα χρήματα που θέλετε ή χρειάζεστε. Η αφθονία περνάει απ’ το χέρι σας, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τους τεράστιους αναξιοποίητους πνευματικούς σας πόρους.

Μάθετε πώς να αξιοποιήσετε τη δύναμη του ασυνείδητου νου σας για να:

*Διεκδικήσετε το δικαίωμά σας να είστε πλούσιοι
*Σταματήσετε να υποτιμάτε τον πλούτο
*Δώσετε προτεραιότητες
*Επικεντρωθείτε στην ευτυχία και στην καλή θέληση
*Αγκαλιάσετε τον Νόμο της Έλξης
*Ξεπεράστε την ψυχική ασθένεια της φτώχειας
*Ζήσετε μια ισορροπημένη ζωή

Ο Νόμος της αφθονίας είναι ένα βιβλίο ενδυναμωτικό, ελπιδοφόρο και βοηθητικό. Είναι για όσους θέλουν να ξεπεράσουν τα τραύματα του παρελθόντος και να θέσουν εκ νέου τις σωστές βάσεις για τη ζωή τους.

Κοιτάξτε τον κόσμο γύρω σας. Παρατηρήστε πώς η φύση –η Ζωή– είναι άφθονη, γενναιόδωρη, πλουσιοπάροχη. Απλώς κοιτάξτε. Τα φροντίζει όλα η Πηγή, με Απεριόριστη Νοημοσύνη. Και είναι το ίδιο με εσάς. Η ευημερία είναι ένα στοιχειώδες χαρακτηριστικό της Πηγής, είναι μια αναφαίρετη πτυχή της πραγματικής Φύσης σας.
Ντέιβιντ Κάμερον Γκικάντι, συγγραφέας του βιβλίου A Happy Pocket Full of Money

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα


Ο Dr Joseph Murphy είναι πρωτοπόρος στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης και έχει εμπνεύσει πολλούς σύγχρονους συγγραφείς όπως ο Tony Robbins, η Louise Hay κ.ά. Τα βιβλία του έχουν σημειώσει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον εικοστό αιώνα. H δύναμη του υποσυνείδητου έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα και έχει μεταφραστεί σε 30 γλώσσες.

Author