Βιβλίο «Η Αυτοπεποίθηση που Κρύβουμε Μέσα μας»

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Αυτοπεποίθηση – το εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας της ψυχής!

Μακάρι να είχα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση! Ποιος δεν το έχει ευχηθεί;

Η αυτοπεποίθηση καθορίζει την αίσθηση που έχουμε για τη ζωή, τις σχέσεις μας, την ψυχική αλλά και τη σωματική μας υγεία.

Οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση έχουν καλή εικόνα για τον εαυτό τους, είναι αισιόδοξοι και θεωρούν πως είναι ισάξιοι με τους άλλους.

Η ψυχολόγος και συγγραφέας Stefanie Stahl είναι βέβαιη ότι η χαμηλή αυτοπεποίθηση δεν αποτελεί αμετάκλητη μοίρα. Με γλαφυρά παραδείγματα μας εξηγεί πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας:
χρειάζεται να αποδεχτούμε τον ίδιο μας τον εαυτό, να επικοινωνούμε ανοιχτά, να ενεργούμε στοχευμένα, να αντιλαμβανόμαστε τα συναισθήματά μας, μαθαίνοντας έτσι να απολαμβάνουμε τη ζωή.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα


Η Stefanie Stahl είναι ψυχολόγος και διατηρεί γραφείο στην πόλη Τρίερ. Ειδικεύεται στον φόβο δέσμευσης, την ενδυνάμωση της αυτοεκτίμησης και το «εσωτερικό παιδί». Έχει συγγράψει πολυάριθμα επιτυχημένα βιβλία, μεταξύ των οποίων τα Jein! (Ννν…όχι!) και Leben kann auch einfach sein! (Η ζωή μπορεί να είναι και απλή!). Καλείται συχνά από τα ΜΜΕ ως σύμβουλος σε θέματα ψυχολογικού ενδιαφέροντος. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.stefaniestahl.de.

Author