Βιβλίο «Εσύ τι Είναι Αυτό που Ψάχνεις;» του Κρισναμούρτι

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ;

ΤΙ ΨΑΧΝΩ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ;

Ένας από τους σπουδαιότερους φιλοσόφους του κόσμου, ο Τζίντου Κρισναμούρτι, προσφέρει τη σοφία του για έναν θεμέλιο λίθο της ζωής: τις σχέσεις μας. Απαντά στα βαθύτερα ερωτήματά μας, που αφορούν τους γονείς και τους συντρόφους έως τους συναδέλφους και τους φίλους, και αποκαλύπτει ένα μονοπάτι για να αγαπάμε πραγματικά τον εαυτό μας, τους άλλους και τον κόσμο γύρω μας.

Οι ζωές όλων μας διαμορφώνονται από την ποιότητα των σχέσεών μας. Κάθε αλληλεπίδραση με τους γύρω μας, από τους οικείους μας μέχρι τους αγνώστους, είναι μια ευκαιρία για στοχασμό. Αν γνωρίσουμε τις σχέσεις μας σε βάθος, θα μπορέσουμε να βιώσουμε πλήρως την ομορφιά και τον πλούτο τους.

Στο Εσύ τι είναι αυτό που ψάχνεις; ο Κρισναμούρτι δίνει τις απαντήσεις που αναζητάμε όλοι για την αγάπη, τις σχέσεις και τον σκοπό της ζωής, με τρόπο διαχρονικό και πανανθρώπινο.

Πάνω από 4.000.000 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ

«Ένας από τους κορυφαίους διανοητές της εποχής μας». ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ
«Ένας από τους πέντε αγίους του 20ου αιώνα». TIME
«Η επιρροή του Κρισναμούρτι στη ζωή μου ήταν βαθιά και με βοήθησε να σπάσω τα δεσμά των περιορισμών που είχα ο ίδιος επιβάλει στον εαυτό μου». DEEPAK CHOPRA
«Το να ακούς τον Κρισναμούρτι είναι σαν να ακούς τον ίδιο τον Βούδα – τέτοια είναι η δύναμη των λέξεών του και η αβίαστη αυθεντία του.» ALDOUS HUXLEY
«O Κρισναμούρτι διδάσκει τον σύγχρονο άνθρωπο να αναπτύσσει τον δικό του τρόπο σκέψης και να μην παρασύρεται από εξωγενείς παράγοντες.» VAN MORRISON

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Key Books

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Τζίντου Κρισναμούρτι (1895-1986) ήταν Ινδός, σπούδασε στην Αγγλία και έδωσε ομιλίες σε όλο τον κόσμο. Οι διδασκαλίες του, που ξεπερνούν τις 20.000.000 λέξεις, έχουν εκδοθεί σε περισσότερα από 75 βιβλία, 700 ηχογραφήσεις και 1.200 μαγνητοσκοπήσεις. Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί πάνω από 4.000.000 αντίτυπα των βιβλίων του σε 22 γλώσσες.
Το περιοδικό Time τον ανακήρυξε, μαζί με τον Δαλάι Λάμα και τη Μητέρα Τερέζα, έναν απ’ τους πέντε αγίους του 20ού αιώνα. Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο επί 65 χρόνια, προσελκύοντας μεγάλα ακροατήρια μέχρι το τέλος της ζωής του, σε ηλικία 90 ετών.

Author