Νέο Βιβλίο «ΔιάλειΜΜα» του Μπορονικολού Ευάγγελου

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Είναι στη φύση του ανθρώπου ν’ αναζητά το καλύτερο. Όμως, το καλύτερο δεν θα έρχεται ποτέ, αν δεν απαντήσουμε σε τρεις καθοριστικές ερωτήσεις: “Ποιος είμαι;” “Τι θέλω να κάνω;” και “Πώς θα το κάνω;”.

Μέσα από την ιστορία- διδαχή δύο αδελφών που ξετυλίγεται στις σελίδες του βιβλίου αναδύεται μια ευφυής, πρακτική θεωρία, η θεωρία των Διαλειμμάτων, η οποία σχεδιάστηκε για να σε βοηθήσει να φτάσεις από το σημείο που βρίσκεσαι στο σημείο που επιθυμείς.

Χωρισμένη σε τρεις τομείς, η Θεωρία των Διαλειμμάτων σου παρουσιάζει τους τρόπους για να εισάγεις μέσα στην καθημερινότητά σου, την καλλιέργεια Αυτογνωσίας, την επέκταση της Αντίληψης και τους τρόπους Αναδιοργάνωσης της ζωής σου, πραγματοποιώντας αντιστοίχως τρία είδη Διαλειμμάτων: το μικρό Διάλειμμα, το Μεγάλο Διάλειμμα και το Μακρύ Διάλειμμα.

Μ’ αυτό το βιβλίο δε θα νιώσειs ποτέ μοναξιά, αδυναμία, ή να μην έχεις πλάνο. Δεν θα ξεμείνεις ποτέ χωρίς ιδέες, ενθάρρυνση και οπτική για το καλύτερο δυνατό μέλλον σου.

Είσαι εδώ για να διεκδικήσεις με αξιώσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα σωστά σχεδιασμένο Διάλειμμα.

Μήπως είναι η ώρα να εμπλουτίσεις τη ζωή σου με χαρά, αισιοδοξία, όραμα αλλά και τρόπους, για να πετύχεις τους πιο σημαντικούς στόχους σου;

Αυτό είναι Το Διάλειμμα.

Το Διάλειμμα της Επιτυχίας σου!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Έσοπτρον.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα

O Μπορονικολός Ευάγγελος πιστεύει ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί για τα πάντα και το τίποτα. Επιλέγει τα πάντα. Τον ελκύει η παρατήρηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, ιδίως στον τομέα της Προσωπικής Ανάπτυξης και της Ηγεσίας, ενώ τον εμπνέει κάθε προσωπική δημιουργία και προσπάθεια εξέλιξης του εαυτού προς την καλύτερη εκδοχή του. Μελέτη, συλλογή γνώσης και παρακολούθηση σεμιναρίων σχετικών με Life Coaching και Leadership αποτελούν πλέον το πάθος του, ενώ το γράψιμο το μεράκι του. Δημιούργησε το Success Calling για να παρακινήσει τους νέους ανθρώπους να υιοθετήσουν ένα νέο και παραγωγικό τρόπο σκέψης που θα τους οδηγήσει στην Επιτυχία.

Author