Νέο Βιβλίο «Αυτοηγεσία» της Μαρίας Γιαννιού

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

1. Ποιες είναι οι αξίες μου και ποιος ο θεμελιώδης σκοπός της ζωής μου;
2. Πώς διαχειρίζομαι την αλλαγή και πώς κατακτώ τη δεξιότητα της ανθεκτικότητας;
3. Πώς θέτω στόχους και πώς βρίσκω κίνητρο για να τους πετύχω;
4. Πώς επικοινωνώ με τους ανθρώπους γύρω μου και πώς διαχειρίζομαι αποτελεσματικά τις καθημερινές προκλήσεις;

Αν ψάχνεις τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, τότε αυτό το βιβλίο είναι για σένα.

Διαβάζοντάς το, θα αποκτήσεις όχι μόνο το θεωρητικό πλαίσιο, αλλά και όλα τα απαραίτητα πρακτικά εργαλεία για να μπορέσεις να γίνεις πραγματικός ηγέτης και πραγματική ηγέτιδα του εαυτού σου και να κατακτήσεις τους στόχους σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Και μη ξεχνάς ότι κάθε ηλικία έχει τις δικές της προκλήσεις. Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις πώς μπορείς εσύ να ορίζεις συνειδητά τη ζωή σου.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κάκτος


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Μαρία Γιαννιού ολοκλήρωσε τις διδακτορικές σπουδές της στη Σορβόννη με εξειδίκευση τις Διεθνείς Σχέσεις. Έπειτα από μακροχρόνια επαγγελματική πορεία στον ακαδημαϊκό χώρο, επικεντρώθηκε σε αυτό που αγαπάει περισσότερο, την ηγεσία και τη διά βίου προσωπική εξέλιξη. Ως Empowerment & Leadership Coach και εκπαιδεύτρια ενηλίκων, υποστηρίζει τους ανθρώπους να γίνουν πραγματικοί ηγέτες του εαυτού τους. Έχει ιδρύσει το Lead From Within, ένα ολιστικό κέντρο προσωπικής και επαγγελματικής ενδυνάμωσης, που προσφέρει υπηρεσίες coaching, βιωματικά σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων και εταιρικές εκπαιδεύσεις. Ταυτόχρονα, έχει συν-ιδρύσει τη Women Act, μια οργάνωση αρωγό στην προσπάθεια των γυναικών να διεκδικήσουν θέσεις ευθύνης και ηγεσίας και να συμμετέχουν ενεργά στη δημόσια σφαίρα και στα κέντρα λήψης αποφάσεων.Προσεγγίζει τη δουλειά της εστιάζοντας στην αυτογνωσία, την ανθεκτικότητα και τον σεβασμό της διαφορετικότητας. Μιλάει έξι γλώσσες και ζει στην Αθήνα με το σύντροφό της και τα δύο παιδιά τους.

Author

Comments 1

  1. Αυτοηγεσία: Εργαλεία για μια Καλύτερη Ζωή – Positive Life

    […] έλεγα ότι αυτό το βιβλίο έχει εμπνευστεί, κατά πολύ, από τις ιστορίες των […]

    26 Ιούλιος, 2022