Βιβλίο “Η Βιολογία της Πεποίθησης” του Bruce Lipton

Από την ομάδα του PositiveLife.gr

Πόσο επηρεάζουν τα όσα πιστεύουμε για τον κόσμο και τον εαυτό μας τη βιολογία του σώματός μας; Πόσο εφικτό είναι να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας; Με ποιον τρόπο μπορεί να επιτευχθεί αυτό; Κι αν το πετύχουμε, τι αποτέλεσμα θα επιφέρει συνολικά στη ζωή μας;

Στο πρωτοποριακό βιβλίο “Η Βιολογία της πεποίθησης”, ο καθηγητής Bruce H. Lipton, Ph.D. παρουσιάζει τα συμπεράσματα των πολυετών ερευνών του ίδιου και άλλων κορυφαίων επιστημόνων της επιγενετικής, που αλλάζουν ριζικά την κατανόηση της ζωής.

Οι έρευνες αυτές αποδεικνύουν ότι τα γονίδια και το DNA δεν ελέγχουν τη βιολογία μας αντιθέτως, το DNA ελέγχεται από σήματα που προέρχονται από το εξωτερικό του κυττάρου, συμπεριλαμβανομένων των θετικών ή αρνητικών σκέψεών μας.

Αυτή η ριζοσπαστική ανακάλυψη στην κυτταρική βιολογία και την κβαντική φυσική έχει χαρακτηριστεί μία από τις σημαντικότερες των τελευταίων δεκαετιών, που δείχνει ότι το σώμα μας μπορεί να αλλάξει καθώς επανεκπαιδεύουμε τη σκέψη μας.

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!

Είπαν για το βιβλίο

΄΄Η Βιολογία της Πεποίθησης” είναι ένα πρωτοποριακό βιβλίο που παρέχει ένα αναγκαίο επιστημονικό πλαίσιο για τη σύνδεση του νου, του σώματος και του πνεύματος. Οι γνώσεις και η έρευνα του Bruce δημιούργησαν τη βάση μιας επιστημονικής επανάστασης που τώρα θέτει τα θεμέλια για την κατανόηση της βιολογίας με βάση τη συνείδηση. Του είμαστε όλοι υπόχρεοι».
Deepak Chopra

”Το βιβλίο του Bruce Lipton αποτελεί την απόλυτη σύνοψη της Νέας Βιολογίας και όλων όσα αυτή συνεπάγεται. Είναι σκέτη απόλαυση να το διαβάζεις. Οι σελίδες αυτές είναι τόσο ριζοσπαστικές, που μπορεί να αλλάξουν τον κόσμο”.
Joseph Chilton Pearce, Ph.D., συγγραφέας

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books

Λίγα λόγια για το συγγραφέα

Ο Bruce H. Lipton, Ph.D., κυτταρικός βιολόγος, είναι πρωτοπόρος στη γεφύρωση της επιστήμης και της πνευματικότητας. Έχει διδάξει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Γουισκόνσιν και αργότερα διεξήγαγε πρωτοποριακή έρευνα για τα βλαστοκύτταρα στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Είναι ο συγγραφέας των παγκόσμιων best sellers Η Βιολογία της Πεποίθησης, The Honeymoon Effect και Spontaneous Evolution. Το 2009 του απονεμήθηκε το διάσημο βραβείο Goi Peace Award στην Ιαπωνία για τη συμβολή του στην επιγενετική. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα brucelipton.com

Author