Και Βούδας και Σκληρό Καρύδι του Vishen Lakhiani

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Aν ζεις στο δυτικό κόσμο, το πιθανότερο είναι να περνάς το 70% του χρόνου σου στη δουλειά. Και αν είσαι ο μέσος άνθρωπος, αυτό σε κάνει δυστυχισμένο.

Δεν ήρθες σε αυτόν τον κόσμο για να ζεις έτσι. Ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία βρίσκεσαι, διαθέτεις απίστευτες και μοναδικές δυνάμεις. Είναι μύθος ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις. Μέσα σου υπάρχει μια ψυχή. Και μόλις την απελευθερώσεις, τότε στη δουλειά σου θα συμβεί κάτι μαγικό.

Η αφύπνιση του Βούδα και του σκληρού καρυδιού µέσα σου είναι µια διαδικασία που θα επαναπροσδιορίσει πλήρως τον τρόπο που εργάζεσαι. Θα αποκτήσεις πρόσβαση σε εργαλεία που αλλάζουν τους κανόνες της πραγµατικότητάς σου.

Βούδας είναι ο πνευματικός δάσκαλος. Κινείται µε ευκολία, χάρη και ροή, προερχόμενος από την επίγνωση.

Σκληρό καρύδι είναι ο πρωτοπόρος. Πραγματοποιεί αλλαγές, εφευρίσκει, ηγείται − είναι εκείνος που αμφισβητεί τις νόρμες με σκοπό να γίνουμε καλύτεροι ως είδος.

To μυστικό της επιτυχίας σε κάθε τομέα της ζωής βρίσκεται στον συνδυασμό αυτών των δύο προτύπων, με τρόπο δημιουργικό και θαρραλέο.

Στο Και Βούδας και σκληρό καρύδι, θα βρεις τη γνώση που χρειάζεσαι δοσμένη μέσα από απλές και βήμα-βήμα συμβουλές για μια ζωή γεμάτη νόημα, έµπνευση και αφθονία.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Key Books

 Λίγα λόγια για το συγγραφέα

 O Vishen Lakhiani είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύµβουλος της Mindvalley, της μεγαλύτερης πλατφόρμας προσωπικής ανάπτυξης διεθνώς, με περισσότερους από δέκα εκατομμύρια μαθητές ανά τον κόσμο. Είναι συγγραφέας του µπεστ σέλερ The Code of the Extraordinary Mind, το οποίο έχει µεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες και θα κυκλοφορήσει από την Key Books το 2023. Στόχος του είναι µέσα στα επόµενα χρόνια να μεταμορφώσει το παραδοσιακό εκπαιδευτικό σύστημα, φέρνοντας τους δασκάλους, την τεχνολογία και τα προγράµµατά του σε 100 εθνικά σχολικά συστήµατα και σε κάθε εταιρεία της λίστας Fortune 500.

Author