Βιβλίο «Η Τέχνη της Αποτυχίας»

Από την ομάδα του PositiveLife.gr

Το βιβλίο «Η τέχνη της αποτυχίας», εμπνευσμένο από το βραβευμένο ομώνυμο podcast, είναι ένα βιβλίο για οποιονδήποτε έχει αποτυχίες στο ενεργητικό του.

Αυτό σημαίνει ένα βιβλίο για όλους.

Εν μέρει προσωπική αφήγηση, εν μέρει μανιφέστο, και γεμάτο ιστορίες από τη ζωή της συγγραφέα, το βιβλίο αυτό αποκαλύπτει ότι δεν προσδιοριζόμαστε από την αποτυχία, αλλά μάλλον από τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζουμε, ο οποίος στην πραγματικότητα μας διαμορφώνει.

Ένα βιβλίο αισιόδοξο, ειλικρινές, αστείο και καυστικό, που καταπιάνεται με ερωτικά ραντεβού, εργασία, παιδιά, θυμό, επιτυχία και φιλία. Bασίζεται στην απλή ιδέα ότι όταν κατανοούμε τα αίτια της αποτυχίας, τελικά γινόμαστε πιο δυνατοί.

Επειδή το να μαθαίνουμε πώς να αποτυγχάνουμε μας μαθαίνει στην πραγματικότητα πώς να πετυχαίνουμε. Και όλοι το χρειαζόμαστε αυτό.

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Διαβάζοντάς το, ένιωσα ότι απέκτησα αρκετή τόλμη ώστε να κάνω πράγματα που ανέβαλλα διαρκώς. Επειδή όταν δεν υπάρχει η έννοια της αποτυχίας, ουσιαστικά δεν έχεις να χάσεις τίποτα». –Sunday Times
«Ευφυέστατο». – Harper’s Bazaar
«Αστείο και εύστοχο». – Grazia
«Συναρπαστικό». – Sunday Times
«Ένα βιβλίο γεμάτο σοφία, χιούμορ, ταπεινοφροσύνη, τρυφερότητα και σθένος». – Dolly Alderton

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα


Η Ελίζαμπεθ Ντέι ζει στην Αγγλία και είναι συγγραφέας τεσσάρων μυθιστορημάτων και ενός βιβλίου προσωπικής βελτίωσης (Πώς να αποτύχεις, υπό έκδοση από Εκδόσεις Κλειδάριθμος). Είναι πολυβραβευμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια των εκπομπών Open Book στο Radio 4 του BBC και Book Club στο Sky Arts. Είναι επίσης η δημιουργός και εκφωνήτρια του podcast How to Fail, που είναι από τα πλέον δημοφιλή στο iTunes.

Author