Η Κατρίνα Τσάνταλη στον Παιδικό ΙΑΝΟ στη Θεσσαλονίκη

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 12:00 η συγγραφέας Κατρίνα Τσάνταλη θα βρίσκεται στον Παιδικό ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης, στη Γρ. Παλαμά 3.

Μια συνάντηση γνωριμίας, στην οποία η Κατρίνα Τσάνταλη θα υπογράφει τα βιβλία της, που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Διόπτρα, και θα συνομιλεί με τους αναγνώστες της.

Link Βιβλίων https://bit.ly/37hbawX

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα


Η Κατρίνα Δημητριάδη-Τσάνταλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σήμερα αποτελεί ένα από τα νέα και επιτυχημένα συγγραφικά ταλέντα της χώρας μας· άλλωστε από μικρή της άρεσε να εκφράζει τα συναισθήματά της γράφοντας. Η ίδια ασχολείται ενεργά με την οικογενειακή επιχείρηση, την ομώνυμη οινοποιία, όπου έχει αναλάβει τη διεύθυνση του τμήματος Marketing και Eπικοινωνίας. Η αγάπη της για τα ζώα, τα παιδιά και το περιβάλλον την οδηγούν αβίαστα σε καθημερινές, πολυεπίπεδες πράξεις αγάπης και έμπρακτης προσφοράς. Η Κατρίνα έχει εκδώσει τα βιβλία Το Σοφάκι και ο Ντο (2017), Το Μικρό Αγόρι και τα 4 Αβγά (2018), Μια Θάλασσα Πλαστικά (2020), Οικογένεια Είναι (2020), τη συλλογή Μικρά Αστέρια (2021): O Iπποπόκαμπος, Το Μικρό Κοτοπουλάκι, Καληνύχτα, Σ’ Αγαπώ και Γράμματα στο έλατο κρυμμένα (2021).

Author