«Η Γεωγραφία Είναι Πολύ Κουλ!» – Ακτίβιτι Μπουκ για Μεγάλους

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Μπορεί μία σελίδα στο Facebook αφιερωμένη στη γεωγραφία να γίνει ότι πιο επιδραστικό αυτή τη στιγμή στα ελληνικά social media; Μπορούν οι διαχειριστές της, όχι απλώς να μοιράζονται γνώση, αλλά και το πάθος τους για αυτή και σε λιγότερο από δύο χρόνια, να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 280.000 ανθρώπων;

Αυτό έχει πετύχει η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ, μια σελίδα με πρωτότυπο τίτλο, τη δημιουργία δηλαδή του πιο κουλ Γεωγραφόπουλου!

Το βιβλίο αυτό, φτιαγμένο από την ομάδα που διαχειρίζεται τη σελίδα, είναι πιστά στην αισθητική της, στο χιούμορ, στις γνώσεις για τη γεωγραφία και τον κόσμο, και φυσικά στη διαδικασία απόκτησης αυτών των γνώσεων, μέσα δηλαδή από έρευνα στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου.

Γιατί η γνώση είναι υπέροχη, αλλά θέλει και λίγο κόπο για να αποκτηθεί!

Μεγάλα Γεωγραφόπουλα ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε όλες τις απαντήσεις που σας ταλάνιζαν.

Πατέρα, έχει η Αγγλία Καλαμάτα;

Αν αυτή η ερώτηση σας βασανίζει εδώ και χρόνια, ήρθε η ώρα να μάθετε την απάντηση!

Το βιβλίο για το οποίο, αμερόληπτοι, καταξιωμένοι κριτικοί και ειδήμονες της Γεωγραφίας, έχουν γράψει πως πρόκειται για πραγματικό αριστούργημα!

Δείτε και μόνοι σας:

«Αν μπορούσα να διαλέξω ένα δώρο για όλο τον κόσμο, θα ήταν αυτό.» – Άγιος Βασίλης

«Δεν έχει ξαναυπάρξει καλύτερο βιβλίο δραστηριοτήτων . Ειλικρινά αξίζει Νόμπελ». – Η Μαμά μου

«Με τέτοια βιβλία Γεωγραφίας πιστεύω θα μπορέσω να βρω το σπίτι μου». – Πρώην Κάτοικος της Χαμένης Ατλαντίδας

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα


Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ!
Τον Αύγουστο του 2019, εμφανίστηκε στο facebook μια σελίδα με τίτλο «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ», στην οποία άρχισαν να ανεβαίνουν διαφόρων ειδών πληροφορίες για τον κόσμο μας, δοσμένες όμως με ένα πολύ φρέσκο και ιδιαίτερο τρόπο. Αν και η αρχική πρόβλεψη του δημιουργού της ήταν πως η απήχηση αυτού του εγχειρήματος θα περιοριζόταν σε ένα πολύ μικρό, ήδη «ψημένο» για τη γεωγραφία κοινό, προς έκπληξη όλων αριθμεί πλέον περίπου 300 χιλιάδες άτομα, καταφέρνοντας μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια να γίνει η πιο επιδραστική εκπαιδευτική κοινότητα του ελληνικού Ίντερνετ! Από τότε, έχουν δημιουργηθεί δεκάδες αντίστοιχες κοινότητες που υιοθέτησαν το επικοινωνιακό φορμάτ της Γεωγραφίας, ενώ χιλιάδες εκπαιδευτικοί και γονείς χρησιμοποιούν πλέον υλικό από τη σελίδα για τα παιδιά τους! Η κοινότητα αυτή δημιουργήθηκε από ένα άτομο που λατρεύει τη γνώση, αλλά σιχαίνεται τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας που σκοτώνει τη φιλοπεριέργεια αντί να την ενισχύει κι έχει βαλθεί με κάθε τρόπο να αντιστρέψει αυτή την κατάσταση. Γιατί αν δεν γνωρίζεις σχεδόν τίποτα για τον κόσμο, πώς γίνεται να τον αγαπήσεις και ν’ αρχίσεις να νοιάζεσαι;

Author