«Για Όλα Υπάρχει Λύση» – Marie Forleo

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Σε ένα site όπως το Positive Life δε θα μπορούσαμε να μην αγαπήσουμε το βιβλίο «Για Όλα Υπάρχει Λύση» της Marie Forleo.

Αν δυσκολεύεστε να πιστέψετε σε εσάς και στις δυνατότητές σας και να δείτε με πιο θετικό μάτι τη ζωή, αυτό είναι το βιβλίο που χρειάζεστε!

Ποια είναι η Marie Forleo;

Πριν αναφερθούμε στο «Για Όλα Υπάρχει Λύση» καλό είναι να δούμε και ποια κρύβεται πίσω από αυτό το αισιόδοξο δημιούργημα!

Η Marie Forleo δεν είναι μία ακόμη coach, αλλά σύμφωνα με την Oprah είναι «η πρωτοπόρος της σκέψης της επερχόμενης γενιάς». Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο New Jersey. Παθιασμένη με πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους αντικείμενα, η Marie εγκατέλειψε την ασφάλεια που προσέφερε μία σταθερή δουλειά και ξεκίνησε να δοκιμάζει τον εαυτό της μέχρι να βρει τι είναι αυτό που της ταιριάζει.

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, διέπρεψε στη χορογραφία hip – hop, αποσπώντας διακρίσεις, έγραψε δύο διεθνή best seller, παρουσίασε την πολυβραβευμένη εκπομπή MarieTv, με περισσότερα από 50.000.000 views όπως και το The Marie Forleo Podcast με 10.000.000 downloads παγκοσμίως. Σήμερα η Marie Forleo μοιράζεται τις συμβουλές της και εκπαιδεύει επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και κάθε λογής φιλόδοξους ανθρώπους που θέλουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους αλλά δε ξέρουν πως.

Γιατί να διαβάσετε το «Για όλα υπάρχει λύση»;

Το «Για όλα υπάρχει λύση» έχει σκοπό να σας μυήσει στη θετική σκέψη και να σας δείξει την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, συγκεκριμένα και όχι με αοριστολογίες.

Σας δυσκολεύει κάποιο πρόβλημα ή σας φαίνεται «βουνό» να επιτύχετε το όνειρό σας; Σύμφωνα με τη Marie φταίει ότι δεν έχετε ασπαστεί τη πεποίθηση που αλλάζει τα πάντα! Η μητέρα της Marie, της είπε κάποτε: «Τίποτα στη ζωή δεν είναι τόσο περίπλοκο. Μπορείς να κάνεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου αρκεί να ανασκουμπωθείς. Για όλα υπάρχει λύση».

Η Marie μέσα από το βιβλίο της καθοδηγεί τον αναγνώστη πως να φέρει τις αλλαγές που θέλει στη ζωή του ώστε να την κάνει καλύτερη. Και το πιο υπέροχο; Κάνει την ιδέα της βελτίωσης του εαυτού σας να φαίνεται πολύ εφικτή, κάποιες φορές ακόμη και διασκεδαστική.

Μέσα από τις 400 σελίδες του βιβλίου θα μάθετε:

  • Τη συνήθεια που κάνει 42% πιο πιθανό να πετύχετε τους στόχους που θέτετε
  • Να ξεπερνάτε την έλλειψη χρόνου και χρήματος
  • Να αντιμετωπίζετε τη κριτική και το σύνδρομο του απατεώνα

Μέσα στα 10 κεφάλαια του «Για Όλα Υπάρχει Λύση» η Forleo όχι μόνο αναφέρει πως μπορείτε να πετύχετε αυτά που θέλετε στη ζωή σας, αλλά μοιράζεται με τους αναγνώστες της, πώς έχει χρησιμοποιήσει η ίδια τις τεχνικές που προτείνει και την βοήθησαν να λύσει τα προβλήματά που συνάντησε.

Επιπλέον, στο τέλος κάθε κεφαλαίου, περιλαμβάνονται και αληθινές ιστορίες αναγνωστών από όλο τον κόσμο που έχουν χρησιμοποιήσει και εκείνοι την προσέγγιση που προτείνει και ξεπέρασαν τα εμπόδια που είχαν.

Αυτό το βιβλίο είναι πραγματικά ένα εγχειρίδιο θετικότητας, το οποίο διαβάζοντάς το θα αλλάξει τη σκέψη σας και τη στάση σας απέναντι στη ζωή και θα αναφωνήσετε ότι «Για όλα υπάρχει λύση»!

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Διόπτρα.

share post to:
Author