Επιτυχία Βήμα-Βήμα. Ο Πλήρης Οδηγός

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Προετοιµάστε τον εαυτό σας για την επιτυχία µε τον #1 συγγραφέα Best Sellers των New York Times Jack Canfield.

Από την πρώτη του έκδοση πριν από µία δεκαετία, ο πρακτικός αυτός οδηγός έχει αναδειχθεί σε κλασικό βιβλίο που έχει εµπνεύσει και βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να κατακτήσουν την επιτυχία.

Σε αυτή τη µοναδική επετειακή έκδοση της Επιτυχίας Βήµα Βήµα, που πούλησε περισσότερα από 500.000 αντίτυπα, ο Jack Canfield, συνδηµιουργός της εξαιρετικής best seller σειράς Βάλσαµο για την Ψυχή, στρέφεται στις αρχές που έχει µελετήσει, διδάξει και εφαρµόσει στη ζωή του για πάνω από σαράντα χρόνια, σε έναν πρακτικό οδηγό που θα εµπνεύσει και θα βοηθήσει οποιονδήποτε φιλοδοξεί να φτάσει από εκεί που βρίσκεται, εκεί που επιθυµεί.

Η Επιτυχία Βήµα Βήµα θα σας διδάξει πώς να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, πώς να αντιµετωπίζετε τις καθηµερινές προκλήσεις, πώς να δώσετε πάθος και σκοπό στη ζωή σας και πώς να πραγµατοποιήσετε όλες σας τις φιλοδοξίες. Το βιβλίο αυτό, που δεν αποτελεί απλώς µια συλλογή από έξυπνες ιδέες, επεξηγεί τις 67 ανεξίτηλες αρχές και πρακτικές που χρησιµοποιούν οι πιο επιτυχηµένοι άνθρωποι του κόσµου. Εφαρµόστε καθηµερινά όλες αυτές τις αρχές και µεταµορφώστε τη ζωή σας πέρα από τα πιο ευφάνταστα όνειρά σας!

• Αν φέτος έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε µόνο ένα βιβλίο, φροντίστε να είναι αυτό που κρατάτε στα χέρια σας. Harvey Mackay, Νο1 best seller συγγραφέας των New York Times
• Τα αποτελέσµατα που θα πετύχετε θα είναι εκπληκτικά! Anthony Robbins, συγγραφέας του βιβλίου Ξυπνήστε το Γίγαντα Μέσα σας

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα

Σχετικά με το Συγγραφέα

Ο Jack Canfield είναι ο κορυφαίος σύμβουλος επιτυχίας στην Αμερική καθώς και επιτυχημένος συγγραφέας, επαγγελματίας ομιλητής, εκπαιδευτής και επιχειρηματίας. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου The Canfield Training Group, που εκπαιδεύει επιχειρηματίες, εκπαιδευτές, επαγγελματίες πωλήσεων κ.ά. Είναι ο δημιουργός της σειράς βιβλίων Βάλσαμο για την ψυχή, που έχει πουλήσει 100 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες (και 500 εκατομμύρια παγκοσμίως, μεταφρασμένο σε 43 γλώσσες). Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, έχει μεταπτυχιακό στην ψυχολογία της εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης και είναι επίτιμος διδάκτορας σε τρία πανεπιστήμια. Είναι επίσης κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα βιβλία στη λίστα των New York Times την ίδια μέρα (24 Μαΐου 1998, επτά βιβλία) και του Ρεκόρ Γκίνες για την πολυπληθέστερη εκδήλωση υπογραφής βιβλίου (για το βιβλίο Chicken Soup for the Kid’s Soul).

Author