Το Καλοκαιρινό Μενού του Anza Kitchen & Bar είναι Γεγονός!

Προσφέροντας ένα all day a la carte πρωινό, που ήδη έχει αγαπηθεί από την πόλη μας, ο σεφ Κυριάκος Μητσόπουλος με βαθιά γνώση και σεβασμό στην πρώτη ύλη, δημιουργεί μια συναρπαστική γευστική εμπειρία σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.

Υλικά που έρχονται απευθείας από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και παραγωγούς, χρησιμοποιούνται για να συνθέσουν ένα κοσμοπολίτικο, σύγχρονο μενού με τοπικό αέρα, το οποίο παρασκευάζεται την ίδια στιγμή στην ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου.

Η φιλοσοφία του; Αγνές πρώτες ύλες της ελληνικής φύσης σε ένα γευστικό σύνολο που συνεπαίρνει.

Προτείνουμε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το Κριθαρότο με χταπόδι γλασαρισμένο σε βαλσάμικο και μαρμελάδα ντομάτας αρωματισμένη με εσπρέσο, καθώς και τα Μοσχαρίσια μάγουλα με καπνιστό πουρέ μελιτζάνας, χαμομήλι και σάλτσα ταχίνι.

Στα απαραίτητα hot spots της πόλης για το καλοκαίρι, αλλά μην ξεχάσετε να κάνετε την κράτησή σας, καθώς ο φανταστικός κήπος του συνήθως είναι sold out!

ANZA KITCHEN & BAR
Δωδεκανήσου 6, κέντρο, Θεσσαλονίκη, Τηλ 231 0 533 832
www.anzakitchenbar.com  

Facebook: Anza Kitchen & Bar
Instagram: @anzaskg

Author