Σπιτικό Παγωτό Μπανάνα με Ξηρούς Καρπούς!

Από την Ειρήνη Πασχαλέρη, Founder του Well Medical.

Ένα δροσερό και γευστικό παγωτό!

Υλικά 

• 1 ½ φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
• 1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη καρύδας ή stevia
• 3 μπανάνες, λιωμένες
• 20 ανάλατα αμύγδαλα
• 10 κάσιους

Πως να το φτιάξετε

Σε ένα μπλέντερ, σε μέτρια ταχύτητα, χτυπάτε το γάλα και τη ζάχαρη καρύδας ή stevia, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε τις μπανάνες σε ροδέλες και τους ξηρούς καρπούς. Χτυπάτε, μέχρι να δέσει το “μείγμα” σας. Σκεπάζετε με μία μεμβράνη και το τοποθετείτε στην κατάψυξη για 3,5 ώρες. Είναι έτοιμο για να το σερβίρετε!

Καλή Απόλαυση!

Εικόνα που περιέχει άτομο, εσωτερικό, τοίχος

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Η Ειρήνη Πασχαλέρη (Βsc, Msc) είναι Βιολόγος με ειδίκευση στη διατροφή. Σπούδασε στο τμήμα βιολογίας της σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και ειδικεύτηκε στον τομέα της διατροφής στο King’s College of London. Το 2002 ίδρυσε μαζί με τους διαιτολόγους συνεργάτες της το κέντρο Διατροφής και Αντιγήρανσης ”Natural Health Clinic”, ενώ τον τελευταίο χρόνο δημιούργησε τον πολυχώρο wellness “Well Medical” που εκτός από την διατροφή συνδυάζει και αισθητικές περιποιήσεις, εξειδικευμένα massage και θεραπείες προσώπου και σώματος. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Οι συνταγές που άλλαξαν», το οποίο στηρίζεται στο concept, “Ελληνική μαγειρική, αλλά υγιεινή & διαίτης για όλη την οικογένεια”. Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας, της International Society On Nutrigenetics / Nutrigenomics, της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης και της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος. Η φιλοσοφία της εστιάζει στη μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους και τη διατήρηση του με τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς. Βρείτε την στο www.thessaloniki-diaitologoi.gr

Author