Από την Ειρήνη Πασχαλέρη, Founder του Well Medical.
Όλοι αγαπάμε το βραδινό τσιμπολόγημα ενώ βλέπουμε την αγαπημένη μας ταινία! Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε να φτιάξετε τα δικά σας νόστιμα & υγιεινά chips που δεν σας παχαίνουν!
Υλικά:
• 4 παντζάρια
• 4 μεγάλα καρότα
• 1 φλ. κομμάτια κολοκύθας
• 1 κ.σ. Ελαιόλαδο
• Αλάτι & Πιπέρι
• 1 κ.γ. πάπρικα
• 1 κ.γ. τσίλι
Εκτέλεση
Καθαρίστε και κόψτε τα λαχανικά σε πολύ λεπτές φέτες. Απλώστε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και σκορπίστε τα λαχανικά. Ραντίστε τα με λίγο ελαιόλαδο, αλατίστε προσθέστε τα μπαχαρικά και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 10-12 λεπτά ή μέχρι να γίνουν «σαν τηγανιτά». Αναμείξτε και σερβίρετε.

Η Ειρήνη Πασχαλέρη (Βsc, Msc) είναι Βιολόγος με ειδίκευση στη διατροφή. Σπούδασε στο τμήμα βιολογίας της σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και ειδικεύτηκε στον τομέα της διατροφής στο King’s College of London. Το 2002 ίδρυσε μαζί με τους διαιτολόγους συνεργάτες της το κέντρο Διατροφής και Αντιγήρανσης ”Natural Health Clinic”, ενώ τον τελευταίο χρόνο δημιούργησε τον πολυχώρο wellness “Well Medical” που εκτός από την διατροφή συνδυάζει και αισθητικές περιποιήσεις, εξειδικευμένα massage και θεραπείες προσώπου και σώματος. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Οι συνταγές που άλλαξαν», το οποίο στηρίζεται στο concept, “Ελληνική μαγειρική, αλλά υγιεινή & διαίτης για όλη την οικογένεια”. Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας, της International Society On Nutrigenetics / Nutrigenomics, της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης και της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος. Η φιλοσοφία της εστιάζει στη μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους και τη διατήρηση του με τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς. Βρείτε την στο www.thessaloniki-diaitologoi.gr