Detox Σούπα με Μπρόκολο & Ρόκα
Powered by Gruppe
Από την Ειρήνη Πασχαλέρη Βιολόγο (Βsc, Msc), Ειδικευμένη στη Διατροφή.
Υλικά:
• 1 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1 σκελίδα σκόρδο , ψιλοκομμένη
• ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
• 1 μπρόκολο (κομμένο)
• 2 ½ κούπες νερό
• αλάτι και πιπέρι
• ¾ κούπα ρόκα ψιλοκομμένη
• ½ λεμόνι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο, και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου ένα λεπτό, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το μπρόκολο και το αφήνουμε να πάρει μία βράση για περίπου 4 λεπτά. Προσθέτουμε το νερό, το αλάτι, το πιπέρι και χαμηλώνουμε την φωτιά. Μαγειρεύουμε για άλλα 8-10 λεπτά. Στη συνέχεια αδειάζουμε τη σούπα μας στο blender και χτυπάμε μαζί με τη ρόκα, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. Σερβίρουμε τη σούπα με λίγο λεμόνι.
Την παραπάνω σούπα σας προτείνουμε να τη φτιάξετε με το μπλέντερ της GRUPPE EPIC MIX YB-S09Z Ιnox 1800W, με 4 αυτόματα προγράμματα λειτουργιών & λειτουργία pulse, 4 λεπίδες και 1,8 λίτρα γυάλινη κανάτα.

Δημιουργήστε στην κουζίνα σας με το EPIC MIX μπλέντερ YB – S09Z της Gruppe. Έχει 4 αυτόματα προγράμματα λειτουργίας για εύκολη χρήση: smoothies, σούπες, πάγος, αυτόματος καθαρισμός. Χάρις στο ισχυρό μοτέρ του 1800W είναι ιδανικό για γευστικά smoothies, θρύμματα πάγου για τα smoothies ή τα κοκτέιλ σας, σούπερ υγιεινές σούπες βελουτέ, παιδικές τροφές, βούτυρο αμυγδάλου ή άλλες πάστες ξηρών καρπών, αλεύρι βρώμης κ.α. Έχει μεγάλη χωρητικότητα κανάτας 1,8 λίτρα, έλεγχο ταχύτητας και λειτουργία pulse για έξτρα ταχύτητα και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Γεμίστε ενέργεια και δύναμη τον οργανισμό σας εύκολα κάθε μέρα, με τους κατάλληλους συνδυασμούς και τη βοήθεια του EPIC MIX της Gruppe.
Καλή Απόλαυση!

Η Ειρήνη Πασχαλέρη (Βsc, Msc) είναι Βιολόγος με ειδίκευση στη διατροφή. Σπούδασε στο τμήμα βιολογίας της σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και ειδικεύτηκε στον τομέα της διατροφής στο King‘s College of London. Το 2002 ίδρυσε μαζί με τους διαιτολόγους συνεργάτες της το κέντρο Διατροφής και Αντιγήρανσης ”Natural Health Clinic”. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Οι συνταγές που άλλαξαν», το οποίο στηρίζεται στο concept, “Ελληνική μαγειρική, αλλά υγιεινή & διαίτης για όλη την οικογένεια”. Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας, της International Society On Nutrigenetics / Nutrigenomics, της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης και της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος. Η φιλοσοφία της εστιάζει στη μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους και τη διατήρηση του με τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς.