Χειροποίητη Λαμπάδα για την «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού»

Από την Ελένη Σαμέλη Βαρουξάκη, Ζωγράφο.

Εμπνευσμένη από τα παλ ανοιξιάτικα χρώματα, δημιούργησα χειροποίητες λαμπάδες με γυναικείο κολιέ. Πρόκειται για Art Object κατασκευή Plexi Glass σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Υπάρχει μεγάλη γκάμα χρωμάτων για τη γυναίκα, τον άντρα, το κορίτσι και το αγόρι.

Φέτος το Πάσχα ας γιορτάσουμε όλοι και ας κάνουμε δώρο στους αγαπημένους μας και στους φίλους μας χειροποίητες λαμπάδες φτιαγμένες με αγάπη. Παράλληλα θα προσφέρουμε αγάπη και θα ενισχύσουμε το έργο του Σωματείου Πνοή. Τιμή λαμπάδας: 20 €

Για να προμηθευτείτε τη λαμπάδα σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό μου στο Instagram : @elenisameli καθώς και στο τηλέφωνο 697 2701724.
www.elenisameli.com

«ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού»
Το Σωματείο «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» ιδρύθηκε το 1991 από παιδιάτρους, γονείς και φίλους εθελοντές. Ασχολείται με τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Παιδιών (ΜΕΘ)
και Νεογνών (ΜΕΝ) καθώς και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας Παίδων (ΜΑΦ) στα Κρατικά Νοσοκομεία. Επίσης, στηρίζει ηθικά και υλικά τους γονείς που τα παιδιά τους νοσηλεύονται στις εντατικές μονάδες, συμβάλει στην εκπαίδευση και επιμόρφωση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού των Μονάδων, προσφέρει παροχή βασικών γνώσεων Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Α΄ Βοηθειών στο ευρύ κοινό και δραστηριοποιείται στην δημιουργία νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας Παιδιών στα Κρατικά Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της χώρας.

Συντηρείται αποκλειστικά από δωρεές ιδιωτών, εταιρειών και έσοδα από εκδηλώσεις. Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο περίπου 4.000 παιδιά έχουν ανάγκη νοσηλείας σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Νεογνών.

Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 159, Αθήνα 115 27
Τηλ: 210 7486801, Fax: 210 7486803
E-mail: info@pnoe.gr, Website: www.pnoe.gr


Η Ελένη Σαμέλη Βαρουξάκη είναι ζωγράφος που ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων στο Κεντ της Αγγλίας και έχει Master of Arts in Design από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει κάνει δύο ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα, το Παρίσι, τις Κάννες και τη Ρώμη. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Author