Η Κουζίνα σας …η Έμπνευσή μας

Από τη Living In.

Η επιλογή και ο σχεδιασμός μιας κουζίνας είναι μία απόφαση πραγματικά δύσκολη που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και σχολαστικότητα. Είναι ίσως ο πιο ζωτικός χώρος του σπιτιού και για αυτό οι αποφάσεις σχετικά με την κατασκευή του, θα πρέπει απαραιτήτως να λαμβάνονται με βάση συγκεκριμένες παραμέτρους.

Η κύρια απόφαση για τον ιδιοκτήτη είναι, αν θα απευθυνθεί σε μαραγκό της επιλογής του για να μειώσει το οικονομικό κόστος και να επιτύχει κάποιες ειδικές διαστάσεις στην κατασκευή ή σε εταιρία που αντιπροσωπεύει επώνυμο οίκο επίπλων κουζίνας, ώστε να εξασφαλίσει την ακρίβεια στην κατασκευή, την αρτιότητα των μηχανισμών και να έχει στη διάθεσή του τις υπηρεσίες του σχεδιαστικού team της εταιρίας. Στην περίπτωση αυτή η ποιότητα είναι άρρηκτα συνυφασμένη με το brand της εταιρίας επίπλων κουζίνας, καθώς καθορίζει την αντοχή των υλικών, την αρτιότητα της κατασκευής, αλλά και την ασφάλεια στην αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης.

Η ευελιξία μιας κουζίνας είναι μία συνάρτηση εργονομικού σχεδιασμού, ποιότητας υλικών και τελικού αισθητικού αποτελέσματος, όπως αυτό αποτυπώνεται στον χώρο. Αυτά αποτελούν τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει. Ειδικότερα:

Αν η κουζίνα αποτελεί τμήμα ενός ενιαίου χώρου, η επιλογή και σχεδίασή της θα πρέπει να γίνονται και με γνώμονα τη χωροταξική της θέση στο ευρύτερο αυτό σύνολο. Αν αντιθέτως αναπτύσσεται σ’ ένα κλειστό χώρο, τα υλικά προτείνεται να κυμαίνονται σε ανοιχτόχρωμες παλέτες, ώστε να δημιουργείται η αίσθηση της ευρυχωρίας.

Κατά τον σχεδιασμό είναι επίσης σημαντικό ο χώρος της κουζίνας να εξασφαλίζει τους απαραίτητους αποθηκευτικούς χώρους. Φυσικά υπάρχει μεγάλο εύρος επιλογών και συνδυασμών τόσο στον σχεδιασμό και στην κατασκευή, όσο και στα υλικά. Είναι αυτονόητο ότι ο επαγγελματίας που προτείνει, σχεδιάζει ή κατασκευάζει μία κουζίνα θα πρέπει πάντα να σέβεται και να υπηρετεί τις ανάγκες, προτιμήσεις και ιδιοσυγκρασιακές συνήθειες του πελάτη του. Η εμπειρία μας δείχνει ότι κατά βάση διαχρονικότητα προσδίδουν η μονοχρωμία και τα λίγα συνδυαζόμενα υλικά.

Αξίζει να τονισθεί η ιδιαίτερη σημασία που έχει η κουζίνα να ενισχύεται με το κατάλληλο υλικό για τον πάγκο της. Η Living In προτείνει τα πλακίδια σε extra large formats 150Χ320cm, πάχους 12mm (ΙΤΟΡ), 6 και 4mm (ISLIMM) που είναι δυο καινοτόμα υλικά πάγκων και πλάτης κουζίνας, αλλά και επένδυσης επιφανειών επίπλων. Ο ψηφιακός σχεδιασμός τους, η υψηλή αντοχή, η απόλυτη ανθεκτικότητά τους στη χάραξη, στην ψύξη, στην υψηλή θερμότητα, στους λεκέδες, η μη απορροφητικότητά τους είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα των ITOP και ISLIMM σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά και τα καθιστούν αυτή τη στιγμή την απόλυτη επιλογή για τον πάγκο μίας σύγχρονης κουζίνας.

Η διάρκεια και η αντοχή στον χρόνο και στη χρήση διασφαλίζονται με την ακρίβεια στον σχεδιασμό και την προσεκτική τοποθέτηση της κουζίνας στον χώρο από το εξειδικευμένο μόνιμο προσωπικό της εταιρίας. Φυσικά σημαντική είναι και η φροντίδα μιας κουζίνας που είναι μία καθημερινή υπόθεση για τον ιδιοκτήτη της. Η συνέπεια στην εργασία αυτή εξασφαλίζει τη «μακροζωία» της. Ωστόσο στις υποχρεώσεις της Living In ανάγεται και η συντήρηση των επίπλων κουζίνας των πελατών της. Με ένα απλό τηλεφώνημα ο πελάτης ρυθμίζει ραντεβού με εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρίας και με ελάχιστο κόστος πραγματοποιείται ο έλεγχος συντήρησης και η αποκατάσταση των βλαβών.

www.livinginhome.gr
Instagram @livinginhome
Facebook @livinginhome


Η Living In συνεργάζεται με επιτυχία με επαγγελματίες στον χώρο της μελέτης, κατασκευής και εσωτερικής διακόσμησης έργων και ανταποκρίνεται με συνέπεια σε ό,τι της ανατίθεται προσφέροντας τις υπηρεσίες της, ώστε να διευκολύνει το έργο τους και να παρίσταται αντάξια της εμπιστοσύνης τους. Διαθέτει δίκτυο συνεργείων σε όλη την Ελλάδα, αποτελούμενο από επαγγελματίες τεχνίτες με εμπειρία στον χώρο τοποθέτησης και εφαρμογής των προϊόντων της που προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πελάτες, αλλά και τη συνδρομή του στους επαγγελματίες του χώρου, εφόσον αυτή ζητηθεί.
Ο ιδιοκτήτης της Living In, Χαράλαμπος Γκλαβάκης, με εμπειρία πλέον των 30 ετών στον χώρο του εμπορίου επίπλων κουζίνας, ειδών υγιεινής, μπάνιου, επενδύσεων, dressing-rooms και ντουλάπας, καθοδηγούμενος από την αγάπη του για την καλαισθησία και με όπλο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας, φροντίζει να διασφαλίζει ότι το προϊόν που παραδίδει ή η υπηρεσία που παρέχει στους πελάτες του, είναι ακριβώς αυτά που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του.

Author