Η Τόνια Σωτηροπούλου Ανανεώνει το Σπίτι της με Αυθεντικά Habitat Design Items

Από την ομάδα του Positivelife.gr.

Η αγαπημένη ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου φωτογραφίζεται για πρώτη φορά στο νέο της σπίτι. Προετοιμάζεται να υποδεχτεί τους φίλους της στη νέα της τραπεζαρία, επιπλωμένη και διακοσμημένη εξ’ ολοκλήρου από τη Habitat (habitatgreece.gr).

Η Τόνια Σωτηροπούλου ανακαλύπτει στη Habitat όμορφα αντικείμενα για κάθε χώρο του σπιτιού, μαζί με πρωτότυπες ιδέες για να εμπνευστεί και να δημιουργήσει το δικό της «καταφύγιο». Εμπιστεύεται τη Habitat για πολλά από τα προσωπικά δώρα που επιλέγει για τους φίλους της.

Η Habitat, για περισσότερα από 60 χρόνια πρωτοπορεί στο χώρο του Interior Decoration & Design, ανατρέποντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε κι αισθανόμαστε το χώρο μέσα στον οποίο ζούμε και τον μεταμορφώνει, με δημιουργίες ταλαντούχων και βραβευμένων designers. Προτιμά τα φυσικά υλικά και τις οργανικές φόρμες, το παιχνίδι με διαφορετικές υφές, όγκους και χρώματα. Συνδυάζει τον αισθησιασμό με την λειτουργικότητα και την καλλιτεχνική δημιουργία με την αντοχή στο χρόνο.

Η συνεργασία της Habitat με την Τόνια Σωτηροπούλου στο ρόλο της Brand Ambassador το 2022 ήταν μια απόλυτα φυσική εξέλιξη, καθώς και οι δύο αγαπούν το όμορφο, το αυθεντικό και το διαχρονικό. Η Habitat, πιστή στις αξίες της για έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής, όπου επικρατεί η απλότητα και ο σεβασμός για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, είδε στο πρόσωπο της Τόνιας την σύγχρονη γυναίκα με το ανοιχτό πνεύμα, την ήρεμη δύναμη και την γήινη, φυσική ομορφιά, στοιχεία για τα οποία την επέλεξε ως επίσημη πρεσβευτή της. Κι όπως έχει αποδειχτεί, όταν κάτι είναι καλό, αντέχει και στο χρόνο.

www.habitatgreece.gr
instagram.com/habitatgreece
facebook.com/HabitatGreece

Author