Η LIVING In Προτείνει για το Χώρο του Μπάνιου σου…

Από τη Living In.

Η διαμόρφωση ή η ανακατασκευή του μπάνιου σε μία οικία απαιτεί αρκετή σκέψη και προσοχή, καθώς ο χώρος του μπάνιου δεν θεωρείται δευτερεύουσας σημασίας, αλλά αντίθετα χώρος κύριας χρήσης. Για τον λόγο αυτό απαιτείται να είναι λειτουργικός και σχεδιασμένος εργονομικά, να καλύπτει τις αισθητικές προτιμήσεις των ιδιοκτητών του και τέλος να εναρμονίζεται με την αισθητική του υπόλοιπου σπιτιού.

Το WC του σαλονιού, το κυρίως μπάνιο, τα λουτρά των υπνοδωματίων επιτελούν το καθένα διαφορετική λειτουργία και αυτή θα πρέπει να αποτελεί κρίσιμη παράμετρο κατά τον σχεδιασμό και την κατασκευή τους.

Είναι σημαντικό για παράδειγμα το πλακίδιο του σαλονιού να συνεχίζει και στο δάπεδο του WC του, καθώς αποτελεί τη φυσική του συνέχεια. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η εικόνα και η αίσθηση εφαρμογής ενός φυσικού υλικού στον χώρο του μπάνιου, μαρμάρου ή πέτρας. Ομοίως θα πρέπει να ακολουθεί ή έστω να προσαρμόζεται στην αισθητική του σαλονιού, η οποία σε κάθε περίπτωση πρέπει να παραμένει διακριτική και λιτή.

Για το λουτρό του υπνοδωματίου σας προτιμήστε εντοιχιζόμενο σύστημα dousche που «κρύβει» στους τοίχους τους εσωτερικούς μηχανισμούς και αφήνει επιφάνειες ομοιόμορφες και καθαρές. Αφήστε το showerplate του dousche να «κυριαρχήσει» στον προσωπικό χώρο του μπάνιου σας και απολαύστε έτσι με ηρεμία το πρωινό σας dousche!

Το κυρίως μπάνιο μπορεί συχνά να αποτελεί και το μοναδικό λουτρό μιας κατοικίας. Αν αποφασίσετε να τοποθετήσετε μπανιέρα, μη διστάσετε να συνδυάσετε με αυτή εντοιχιζόμενο σύστημα dousche με ένα εντυπωσιακό showerplate, για να πετύχετε το ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα και πολλαπλότητα στη χρήση.

Τολμήστε την επένδυση του χώρου με πλακίδια μεγάλων διαστάσεων! Με τον τρόπο αυτό αποφεύγετε τις ανεπιθύμητες ενώσεις των αρμών και έτσι δίνετε την αίσθηση της ευρυχωρίας, την εντύπωση ενός μεγαλύτερου χώρου!   

Μία ανατρεπτική και πρωτότυπη επιλογή στον χώρο του μπάνιου σήμερα αποτελεί η επιλογή μίας glass wallpaper σ’ έναν τοίχο του μπάνιου σας, δηλαδή αδιάβροχης, ειδικά επεξεργασμένης και απόλυτα στεγανοποιημένης ταπετσαρίας. Οι νέες αυτές ταπετσαρίες προορίζονται για χώρους εκτεθειμένους σε υγρασία και κατασκευάζονται, ώστε να είναι απόλυτα ανθεκτικές στο υγρό στοιχείο.

Η τραγική συγκυρία της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού, του εγκλεισμού και της κοινωνικής αποστασιοποίησης γέννησε την ανάγκη στον άνθρωπο να επιχειρήσει να «ομορφύνει» το περιβάλλον του, να ανανεώσει τους χώρους διαβίωσής του, να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ήρεμο και ευχάριστο.

Η LIVINGInπροτείνει υλικά σε γήινες και παλ αποχρώσεις σε απαλούς συνδυασμούς αξιόπιστων και επώνυμων εταιριών: πλακίδια INALCO.Es, CERAMICAVOGUE και CERAMICABARDELLI, μπαταρίες HANSGROHE και RITMONIO, είδη υγιεινής CATALANO και AZZURRA, χειροποίητο μωσαϊκό της AGGLOTECH, καζανάκια εντοιχισμού GEBERITκαι SCHELL. Σε υπό κατασκευή έργα και επαγγελματικούς χώρους χαμηλώνουμε το κόστος και προτείνουμε τρέχουσες προσφορές εργοστασίων ιδιαίτερα δελεαστικές.

www.livinginhome.gr
Instagram @livinginhome
Facebook @livinginhome


Η LivingIn συνεργάζεται με επιτυχία με επαγγελματίες στον χώρο της μελέτης, κατασκευής και εσωτερικής διακόσμησης έργων και ανταποκρίνεται με συνέπεια σε ό,τι της ανατίθεται προσφέροντας τις υπηρεσίες της, ώστε να διευκολύνει το έργο τους και να παρίσταται αντάξια της εμπιστοσύνης τους. Διαθέτει δίκτυο συνεργείων σε όλη την Ελλάδα, αποτελούμενο από επαγγελματίες τεχνίτες με εμπειρία στον χώρο τοποθέτησης και εφαρμογής των προϊόντων της που προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πελάτες, αλλά και τη συνδρομή του στους επαγγελματίες του χώρου, εφόσον αυτή ζητηθεί. Ο ιδιοκτήτης της LivingIn, Χαράλαμπος Γκλαβάκης, με εμπειρία πλέον των 30 ετών στον χώρο του εμπορίου επίπλων κουζίνας, ειδών υγιεινής, μπάνιου, επενδύσεων, dressing-rooms και ντουλάπας, καθοδηγούμενος από την αγάπη του για την καλαισθησία και με όπλο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας, φροντίζει να διασφαλίζει ότι το προϊόν που παραδίδει ή η υπηρεσία που παρέχει στους πελάτες του, είναι ακριβώς αυτά που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του.

Author