Δελούδης Showroom στην Καρδιά της Θεσσαλονίκης

Από την εταιρεία Δελούδης Α.Ε.

Η γνωστή εταιρεία Δελούδης συμπλήρωσε 1 χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του νέου της εκθεσιακού χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο νέος χώρος σχεδιάστηκε από το έμπειρο αρχιτεκτονικό γραφείο Minas Kosmidis Architects.

Ο νέος εκθεσιακός χώρος της εταιρείας Δελούδης, είναι ένας μοναδικός προορισμός στο κέντρο της πόλης για να σας εμπνεύσει μέσα από την υψηλής ποιότητας, εσωτερική διακόσμηση.

Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη συλλογή επίπλων και αξεσουάρ μέσα από μια σειρά παγκόσμιων εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένων των B&B Italia, Cassina, Edra και Knoll. Επιπλέον, η μάρκα φωτισμού Flos διαθέτει το δικό της κατάστημα, shop in shop, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα από τις τελευταίες συλλογές της.

Το νέο showroom της εταιρείας θα αποτελέσει κέντρο του design στην πόλη, και έναν μοναδικό προορισμό για τους λάτρεις της υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Επιπλέον, στον εκθεσιακό χώρο μπορείτε να βρείτε διάφορα accessories όπως βάζα και διακοσμητικά αντικείμενα των εταιρειών Driade, Bitossi Ceramiche, Rina Menardi καθώς και φωτογραφίες του Στέφανου Τσακίρη.

Δελούδης Showroom, Mητροπολίτου Ιωσήφ 7, τηλ.2310 457512

Λίγα λόγια για την εταιρεία Δελούδης

Η εταιρεία Δελούδης ειδικεύεται στον χώρο των επίπλων για περισσότερα από 40 χρόνια και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των B&B Italia, Arclinea, Cassina, Edra, Flos, Flexform, Poliform και Herman Miller.

Έχει παρουσιάσει πολλούς γνωστούς αρχιτέκτονες και σχεδιαστές στο ελληνικό κοινό, όπως ο Piero Lissoni, ο Alessandro Mendini, ο Marc Newson, ο Ettore Sotsaas, ο Marcel Wanders και ο William Sawaya.

Η εταιρεία Δελούδης καλύπτει τις ανάγκες του σπιτιού, της κουζίνας και του γραφείου και έχει δημιουργήσει, από την ίδρυσή της 6 εκθεσιακούς χώρους.

Ο πειραματισμός της νέας γενιάς διαχείρισης για να συμβαδίζει με τις τρέχουσες τάσεις, οδήγησε στην έναρξη του Delood.com, ενός διαδικτυακού προορισμού σχεδιασμού για όλους τους λάτρεις του σχεδιασμού. Το πιο πρόσφατο ήταν η πολύ επιτυχημένη παρουσίαση του ηλεκτρονικού καταστήματος Deloudis, μιας διαδικτυακής μπουτίκ σχεδίασης με προσεκτικά επιμελημένη επιλογή των κομματιών μας και των κλασικών σχεδίων.

Η Δελούδης Α.Ε. στοχεύει στην αναβάθμιση και ενημέρωση της επιχείρησής της, παραμένοντας έτσι τον απόλυτο σχεδιασμό λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Facebook: Deloudis
Instagram: deloudis_
Site: www.deloudis.gr

Author