7 Λόγοι που τα Προσωποποιημένα Δώρα είναι Υπέροχα Δώρα

Από την Κλημεντίνη Βασιλοπούλου, Graphic Designer.

1. Έχουν προσωπική πινελιά.
Ένα προσωποποιημένο δώρο δημιουργείται αποκλειστικά για ένα συγκεκριμένο άτομο. Έτσι, επιτρέπει στον παραλήπτη να γνωρίζει ότι αυτό το δώρο είναι ειδικά κατασκευασμένο και επιλεγμένο για εκείνον μετά από πολλή σκέψη και προσπάθεια.

2. Είναι πολύτιμα γιατί είναι ξεχωριστά.
Τα προσωποποιημένα δώρα εκτιμώνται από τον παραλήπτη, γιατί είναι ξεχωριστά. Λουλούδια, σοκολάτες ή αξεσουάρ, μπορούν εύκολα να ξεχαστούν, αλλά ένα ιδιαίτερα επιλεγμένο προσωποποιημένο δώρο, μένει για πάντα ως ένδειξη αγάπης και εκτίμησης.

3. Είναι ιδανικά για κάθε περίσταση.
Είτε πρόκειται για ένα μικρό πάρτι γενεθλίων, είτε για μια σημαντική στιγμή όπως μια αργυρή επέτειος γάμου, τα προσωποποιημένα δώρα είναι στην πρώτη γραμμή της λίστας κάθε περίστασης ως η καλύτερη επιλογή.

4. Δημιουργούν ουσιαστικές προσωπικές σχέσεις.
Τα προσωποποιημένα δώρα μιλούν απευθείας στην καρδιά του παραλήπτη. Υπογραμμίζουν αυθεντικά την έκφραση αγάπης, εκτίμησης, ευγνωμοσύνης, χαράς με ένα μοναδικό τρόπο που δείχνει στον παραλήπτη ότι είναι αγαπητός και σημαντικός.

5. Ξεχωρίζουν γιατί είναι μοναδικά.
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να προσφέρετε ένα δώρο σε κάποιον και να αντιληφθείτε ότι κάποιος άλλος επίσης έχει αγοράσει το ίδιο με σας. Ένα προσωποποιημένο δώρο όμως, είναι μοναδικό, ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα τα άλλα και «μιλά» στην καρδιά του παραλήπτη γιατί τον αφορά προσωπικά.

6. Φτιάχνουν αναμνήσεις για μια ζωή.
Συνδυασμένα με τις πολύτιμες εικόνες μιας ειδικής ημέρας ή περίστασης, τα προσωποποιημένα δώρα επιτρέπουν στους ανθρώπους να επιστρέφουν συχνά για μια βουτιά στη θάλασσα της νοσταλγίας και να ξαναζούν αναμνήσεις που τους κάνουν να χαμογελούν. Άρα, δεν είναι απλά δώρα, αλλά μια πληθώρα αναμνήσεων που μπορεί κανείς να προσφέρει σε φίλους, συνεργάτες και οικογένεια.

7. Γιατί πίσω από ένα δώρο…η σκέψη είναι που μετράει!
Όταν πρόκειται για δώρο – μετράει η σκέψη. Τα προσωποποιημένα δώρα δείχνουν στον παραλήπτη ότι όχι μόνο ο δωρητής διάλεξε το καλύτερο δώρο, αλλά έβαλε πολλή σκέψη και προσπάθησε να το εξατομικεύσει. Αυτό κάνει το δώρο πιο ξεχωριστό και μοναδικό.


Η Κλημεντίνη Βασιλοπούλου σκιτσάρει από τότε που θυμάται τον εαυτό της, γεγονός που την οδήγησε τελικά σε σπουδές Graphic Design & Εικονογράφησης στο Μιλάνο. Έχει δουλέψει στη Νέα Υόρκη και στη Vogue στο Λονδίνο. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα και έχει δημιουργήσει το δικό της design studio. Η τέχνη για την Κλημεντίνη είναι το μέσο για να συλλάβει και να εκφράσει σκέψεις, έννοιες, πεποιθήσεις, απόψεις και ο πιο αυθεντικός τρόπος να εκφράσει μοναδικά τα συναισθήματά της.

share post to:
Author