Θεραπείες για το Σώμα πριν το Καλοκαίρι

Από τη Dr. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικό Χειρούργο.

Η πλαστικός χειρουργός Γιολάντα Πεπέ μας προτείνει τρεις αποτελεσματικές θεραπείες για να έχουμε ορατά αποτελέσματα στο σώμα μας πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Ανόρθωση Γλουτών (Brazilian Butt Lift)

Με την ανόρθωση μηρών και γλουτών επιτυγχάνεται η ανόρθωση του σώματός μας, γυρνώντας το χρόνο πίσω δεκαετίες. Η φυσική χαλάρωση σε συνδυασμό με το χρόνο αλλοιώνει την όψη των μοιρών και γλουτών μας.
Η επέμβαση πραγματοποιείται με μικρές τομές κάτω από το γλουτό. Στους προσαγωγούς αφαιρείται το περιττό δέρμα και λίπος, ανασηκώνοντας το δέρμα έτσι ώστε η χαλάρωση από τους μηρούς αλλά και από το κάτω μέρος των γλουτών να εξαφανίζεται.
Η επέμβαση γίνεται με μέθη και τα ράμματα αφαιρούνται έπειτα από τρείς εβδομάδες. Ο ασθενής δεν πρέπει να κάνει έντονες και απότομες κινήσεις, καθώς και να αποφεύγει τις πολλές ώρες καθιστικής εργασίας, κάνοντας συχνούς, ολιγόλεπτους περιπάτους.

Λιπογλυπτική για μείωση της Κυτταρίτιδας

Την τελευταία εικοσαετία, η LPG SYSTEMS είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως στη θεραπεία του συνδετικού ιστού και κατοχυρωμένη τεχνολογία με στόχο τη μείωση της κυτταρίτιδας και του επιφανειακού λίπους, που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα. Έχει επίσης την έγκριση από το TGA (Οργανισμός Θεραπευτικών Αγαθών της Αυστραλίας) για θεραπευτική χρήση.

Με την πάροδο του χρόνου, χειροτερεύει την μικροκυκλοφορία του δέρματος, η εμφάνιση της φλούδας πορτοκαλιού επικρατεί και η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα της. Η θεραπεία Endermologie ® της LPG είναι σύμμαχος ενάντια στην κυτταρίτιδα. Είναι πηγή ζωής και ανανέωσης.

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε :
•Αδυνάτισμα – ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των λιποκυττάρων (περίγραμμα σώματος)
•Σύσφιξη – διεγείρει τους ινοβλάστες
•Κυτταρίτιδα – αποδιοργανώνει τις λιποκυψέλες (φλούδα πορτοκαλιού)
•Αποβολή τοξινών (κατακρατήσεις)
•Βελτίωση κυκλοφορικού

Επίσης η Endermologie ® αποτελεί την ιδανική θεραπεία για την προετοιμασία και αποθεραπεία της επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λειτουργεί ως το τέλειο συμπλήρωμα της αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Η θεραπεία Endermologie ® εφαρμόζεται από ειδικά εκπαιδευμένους θεραπευτές. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 35΄ λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Συνδυάζει ιδανικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ.

Ανόρθωση με νήματα (Skin Needing)

Το Skin Needling είναι μία μέθοδος λιγότερο παρεμβατική από οποιαδήποτε άλλη. Μπορεί να επέμβει σε περιοχές όπως ο λαιμός, το ντεκολτέ, τα μπράτσα, το επιγάστριο, οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα και οι γάμπες για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης του δέρματος. Επίσης έχει τη δυνατότητα εξάλειψης παλαιών ουλών από προηγούμενες επεμβάσεις ή τραυματισμούς. Το δέρμα ξαναγεννιέται και γυρίζει πίσω το χρόνο.

Η μέθοδος στηρίζεται στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες της δεύτερης στοιβάδας του δέρματος, δημιουργώντας μια φυσική και εσωτερική ανάπλαση αυτού.

Η διαδικασία είναι απλή και ελάχιστα παρεμβατική, γι’ αυτό και η ανάρρωση είναι ανώδυνη και σύντομη. Γίνεται με τοπική αναισθησία, ή μέθη και το αποτέλεσμα οριστικοποιείται μετά από 6-8 εβδομάδες. Ανανεώστε τελείως το δέρμα του προσώπου σας με αυτή τη μέθοδο, χωρίς σημάδια και ουλές. Μη χειρουργικές επεμβάσεις πρόσωπο

Για περισσότερες πληροφορίες
Ιατρείο Dr. Γιολάντας Πεπέ Αγ. Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 287800, www.giolantapepe.gr


Η Γιολάντα Πεπέ είναι Πτυχιούχος & Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Είναι Πλαστικός Χειρούργος με εξειδίκευση στην αισθητική ιατρική και επανορθωτική χειρουργική. Ασκεί την Πλαστική Χειρουργική στον ιδιωτικό τομέα και είναι επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής στο Α.Π.Θ. Έχει Μετεκπαιδευτεί στο Royal Hospital of London in aesthetic medicine και έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε έγκριτα ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Author